Een extra blad op het keukenblad

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Trends & Blog

Inspiratie

Een extra blad op het keukenblad

Geplaatst op: 31 maart 2016

Een bar als afscheiding van uw keuken of een kookeiland met bar is al lang niets nieuws meer. Wie anno 2016 voorop wil lopen in design en functionaliteit, kiest voor een bar of blad óp het keukenblad.

De trends in keukens volgen elkaar in rap tempo op, maar hebben één gemeenschappelijke deler: steeds meer zien we de keuken als dé verzamelplek in huis. De plek waar we niet alleen koken, maar ook eten, de dag doornemen, een spelletje spelen of relaxen met de krant. Ook de nieuwste trend speelt daarop in; een extra blad óp het keukenblad, om uw keuken nog multifunctioneler te maken. Geen idee wat u zich daarbij moet voorstellen? We inspireren u graag met de mooiste voorbeelden.

Als bar
Een extra blad op het keukenblad kunt u handig als bar gebruiken. Een fijne plek om aan te zitten, eten of borrelen zonder dat u het idee heeft dat u aan het aanrecht zit.

Haaks plaatsen
Wanneer u het extra blad haaks op uw keukenblad plaatst, creëert u eenvoudig meer ruimte in de keuken en zorgt u voor een luchtige en speelse uitstraling.  

Afwijkende dikte
Het extra blad mag gerust dikker of dunner zijn dan uw keukenblad, zodat goed zichtbaar is dat het om een extra werkplek gaat. Ook een afwijkende dikte zorgt bovendien voor een stijlvol en speels effect.

Afwijkend materiaal of andere kleur
Door te kiezen voor een andere kleur of ander materiaal voor het extra blad, krijgt uw keuken direct meer pit en persoonlijkheid. U kunt het gebruikte materiaal bovendien weer terug laten komen in andere onderdelen of accessoires.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom!

Mandemakers Keukenboek

Gratis keukenboek?

Een gratis & extra dik inspiratie boek vol met mooie keukens!

Mandemakers Keukenboek
  • 100 pagina's aan keukens en tips
  • 100 pagina's vol keukeninspiratie
  • Ontdek de nieuwste trends en tips
  • Gratis thuis bezorgd
  • 100 pagina's vol keukeninspiratie
  • Gratis thuis bezorgd