Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiratie

Extra blad op uw keukenblad

Geplaatst op: 31 maart 2016

Een bar als afscheiding van uw keuken of een kookeiland met bar is al lang niets nieuws meer. Wie anno 2019 voorop wil lopen in design en functionaliteit, kiest voor een bar of blad óp het keukenblad.

Functies van het extra blad

Met een extra blad op uw keukenblad kunt u vele kanten op. Door een blad aan het keukenblad te plaatsen, kunt u een bar aan het keukenblad maken. Plaats voor het barblad in de keuken een aantal barkrukken. Zo creëert u een gezellige plek om samen te komen met vrienden en familie. Daarnaast kunt u hier ook gerust eten of een krant lezen zonder dat u het gevoel heeft dat u aan het aanrecht zit.

Een andere mogelijkheid is om met een extra blad een uniek effect te creëren. Door de hoogteverschillen in de keuken ontstaat er een speels effect. Plaats er een mooie vaas op, een fruitmand of keukenapparatuur en u creëert direct een speelse en unieke uitstraling. Een extra blad op uw keuken is ook de ideale manier als u een deel van uw keuken wilt verhogen. Kortom, er zijn uiteenlopende mogelijkheden voor een extra blad op uw keuken.

Diverse mogelijkheden

Wanneer u kiest voor een extra blad op uw keukenblad, kunt u veel verschillende kanten op. U kunt er natuurlijk voor kiezen om dezelfde kleur en materiaal te gebruiken als het aanrechtblad. Zo creëert u een strak geheel.

Wilt u liever een nog luchtiger effect creëren? Kies dan voor een afwijkend blad. Dat kan nog steeds op allerlei manieren. Een voorbeeld van een afwijkend blad is een andere kleur of ander materiaal. Hiermee krijgt uw keuken direct meer pit en persoonlijkheid.

Wat dacht u van een houten blad op een granieten keukenblad? Of een blauw blad op een grijs aanrechtblad? U kunt het materiaal of de kleur terug laten komen in andere elementen van uw keuken, zoals de keukenkastjes.

Daarnaast geeft een afwijkende dikte van het blad ook een uniek effect. Het blad hoeft namelijk niet precies even dik te zijn als het aanrechtblad. Als een blad dikker of dunner is dan het aanrechtblad, is het gelijk zichtbaar dat dit om een extra barblad of aanrecht verhoger gaat.


Kom naar de showroom

Wilt u de diversiteit van een extra blad op uw keukenblad met eigen ogen zien? Of wilt u nog meer weten over de mogelijkheden van een extra blad?Neem dan gerust eens een kijkje in een van onze showrooms. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen. Bovendien kunnen zij al uw vragen beantwoorden over een extra blad op uw aanrechtblad.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.