Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Inspiratie

Gekleurde keukenkranen

Geplaatst op: 29 juli 2019

Gekleurde keukenkranen behoren tot de laatste trends in keukenland. Met een gekleurde kraan in uw keuken zorgt u voor een unieke eyecatcher. Ondanks dat de keukenkraan maar een kleine plek inneemt in uw keuken kan een gekleurde variant toch voor een bijzonder opvallende toevoeging zorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en verschillende kleuren? Lees dan snel verder en laat u inspireren bij Mandemakers Keukens.

Zwarte keukenkranen

De zwarte keuken maakt een opkomst en daarom kan ook de zwarte keukenkraan niet langer achterblijven. De zwarte keukenkraan is in verschillende vormen en uitvoeringen verkrijgbaar, doordat deze trend al snel is opgepakt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een glanzende of matte variant. Ook bestaat er variatie in de uitloop van de kraan. Bent u op zoek naar iets bijzonders en unieks? Kijk dan ook eens naar een kraan met een afwijkende vorm, zoals dat in dit voorbeeld het geval is. De kraan valt hierdoor extra op en zorgt voor een speelse toevoeging aan de strak ingerichte ruimte. Een multifunctionele, stijlvolle variant is de zwarte Quooker kraan. Deze uitvoering zorgt ervoor dat u zowel koud, warm als heet water altijd direct bij de hand hebt. 

Witte keukenkranen

Witte keukens zijn niet meer weg te denken uit het huidige keukenaanbod, maar een witte keukenkraan zien we niet vaak terug. Toch zorgt een keukenkraan in deze kleur voor een unieke touch aan uw keuken. Ook hier kunt u kiezen uit een glanzende of matte uitvoering. Beide varianten zijn perfect te combineren met een minimalistische keukenlook. De opvallendheid van een witte kraan is natuurlijk afhankelijk van het design van uw keuken. In een witte keuken integreert deze variant naadloos met het design en zorgt voor een minimalistisch design. Ook in een keuken met blauwe of groene kleuraccenten zorgt een witte kraan voor een stijlvolle toevoeging. 

Gouden keukenkranen

De kleur goud wordt al snel geassocieerd met luxe en exclusiviteit. Hetzelfde geldt dan ook voor een keukenkraan uitgevoerd in de kleur goud. Deze luxueuze eyecatcher trekt direct de aandacht in de keuken en zorgt voor een bijzondere toevoeging. Zoals u in deze keuken kunt zien contrasteert de kleur goud prachtig met het de matzwarte inrichting. Hierdoor valt de goudkleurige kraan extra op en doorbreekt bovendien het zwarte design. 

Koperen keukenkranen

Tot slot zijn ook koperen kraan onderdeel van deze trend. De koperen variant biedt vele mogelijkheden doordat deze goed te combineren is met diverse kleuren. In een witte keuken zorgt het koper voor een opvallend contrast, terwijl het in een zwarte keuken juist voor meer warmte in de ruimte zorgt. Ook wat betreft keukenstijlen bestaan er verschillende mogelijkheden. Kiest u voor een strak model, dan past deze perfect bij een industriële keukenlook. Een variant met nostalgische uitstraling en ouderwetse draaiknoppen past daarentegen perfect bij een klassieke keuken. De koperen kraan biedt dus volop mogelijkheden. 

Meer gekleurde keukenkranen zien?

Wilt u deze trend wel eens met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Hier doet u inspiratie op over keukens en leert u alles over de laatste keukentrends. Heeft u een vraag of wilt u graag persoonlijk advies? Ook dat kan bij Mandemakers Keukens. Onze professionele keukenexperts staan hier voor u klaar om u te helpen met het maken van de beste keuzes.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.