Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trend

Alles over greeploze keukens - Mandemakers Keukens

Geplaatst op: 7 maart 2017

Greeploze keukens zijn razend populair. Dit komt onder andere door de strakke, moderne uitstraling en de innovatieve technieken die in een greeploze keuken toegepast worden. Daarnaast zorgt dit type keuken voor een overzichtelijk en rustig aanzien waardoor u in een ontspannen sfeer uw eten kunt bereiden. Benieuwd hoe u een stijlvolle greeploze keuken creëert? Dat vertellen we in dit blog!

Greeploze keuken

Wat betreft de deuren in een greeploze keuken zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Volledig greeploos. Greeploze deuren vormen de basis van een greeploze keuken. U opent de kasten in dit type keuken met behulp van een inkeping aan de bovenkant in plaats van met een greep. U kunt er ook voor kiezen om de deuren van een speciale tip-on techniek te voorzien. Hierbij openen de deuren wanneer u hier zacht tegenaan tikt.
  • Semi-greeploos. Vindt u greeploze deuren net iets te strak? Kies dan voor semi-greeploos waarbij de kastdeuren zijn voorzien van een platte, strakke greep bovenop de deur.
  • Combinatie van beiden. Wanneer u een speels effect wilt creëren is het ook mogelijk om grepen en greeploos te combineren. Denk maar eens aan een greeploos kookeiland dat is omringd door een keukenblok met grepen: een stijlvol geheel!

Greeploze apparaten

Greeploze deuren liggen misschien voor de hand, maar heeft u ook al eens aan greeploze keukenapparatuur gedacht? Door slimme technieken zoals Nock2Open en SoftClosing is het mogelijk om onder andere ovens, vaatwassers en koelkasten op een praktische en gebruiksvriendelijke manier te openen. Zo zorgt de Nock2Open technologie ervoor dat het apparaat automatisch opengaat wanneer u hier tegenaan tikt. SoftClosing zorgt er vervolgens voor dat u het apparaat geleidelijk en geruisloos kunt sluiten.

Makkelijk in onderhoud

Doordat een greeploze keuken vrijwel alleen maar gladde oppervlakken heeft, is deze snel en gemakkelijk schoon te maken. Over vette vingers hoeft u zich dan ook niet druk te maken: deze zijn binnen een handomdraai weer verwijderd.

Vraag ons inspiratie magazine aan

Mandemakers is al 20 jaar dé leverancier van greeploze keukens. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit type keuken? Vraag dan nu ons inspiratie magazine aan en laat uzelf inspireren!

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.