Alles over greeploze keukens

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Trend

Alles over greeploze keukens

Geplaatst op: 7 maart 2017

Greeploze keukens zijn razend populair. Dit komt onder andere door de strakke, moderne uitstraling en de innovatieve technieken die in een greeploze keuken toegepast worden. Daarnaast zorgt dit type keuken voor een overzichtelijk en rustig aanzien waardoor u in een ontspannen sfeer uw eten kunt bereiden. Benieuwd hoe u een stijlvolle greeploze keuken creëert? Dat vertellen we in dit blog!

Greeploze keuken

Wat betreft de deuren in een greeploze keuken zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Volledig greeploos. Greeploze deuren vormen de basis van een greeploze keuken. U opent de kasten in dit type keuken met behulp van een inkeping aan de bovenkant in plaats van met een greep. U kunt er ook voor kiezen om de deuren van een speciale tip-on techniek te voorzien. Hierbij openen de deuren wanneer u hier zacht tegenaan tikt.
  • Semi-greeploos. Vindt u greeploze deuren net iets te strak? Kies dan voor semi-greeploos waarbij de kastdeuren zijn voorzien van een platte, strakke greep bovenop de deur.
  • Combinatie van beiden. Wanneer u een speels effect wilt creëren is het ook mogelijk om grepen en greeploos te combineren. Denk maar eens aan een greeploos kookeiland dat is omringd door een keukenblok met grepen: een stijlvol geheel!

Greeploze apparaten

Greeploze deuren liggen misschien voor de hand, maar heeft u ook al eens aan greeploze keukenapparatuur gedacht? Door slimme technieken zoals Nock2Open en SoftClosing is het mogelijk om onder andere ovens, vaatwassers en koelkasten op een praktische en gebruiksvriendelijke manier te openen. Zo zorgt de Nock2Open technologie ervoor dat het apparaat automatisch opengaat wanneer u hier tegenaan tikt. SoftClosing zorgt er vervolgens voor dat u het apparaat geleidelijk en geruisloos kunt sluiten.

Makkelijk in onderhoud

Doordat een greeploze keuken vrijwel alleen maar gladde oppervlakken heeft, is deze snel en gemakkelijk schoon te maken. Over vette vingers hoeft u zich dan ook niet druk te maken: deze zijn binnen een handomdraai weer verwijderd.

Vraag ons gratis magazine aan

Mandemakers is al 20 jaar dé leverancier van greeploze keukens. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit type keuken? Bestel dan nu ons gratis keukenmagazine en laat uzelf inspireren!

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2017

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie