Grijze keukens: dé trend op het gebied van keukens

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Trend

Grijze keukens: dé trend op het gebied van keukens

Geplaatst op: 16 januari 2017

Grijze keukens zijn dé trend van het moment. Maar het ene grijs is het andere grijs niet: er zijn namelijk wel meer dan 50 tinten grijs. Mandemakers biedt allerlei kleuren en mogelijkheden op het gebied van grijze keukens. We helpen u graag met het samenstellen van uw unieke, grijze keuken!

Grijze fronten

Wat betreft grijze keukenfronten zijn er diverse mogelijkheden. Wat voor type front u kiest is afhankelijk van de gewenste stijl van uw nieuwe keuken. Houdt u van moderne keukens en design keukens? Dan zijn de kleuren grijs mat en grijs hoogglans zeer geschikt. Grijs hoogglans geeft uw keuken bovendien een zeer luxueuze uitstraling. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar de landelijke keukenstijl is de grijze houtkleur een echte aanrader. Deze kleur past tevens perfect bij houten meubels of uw houten vloer. Wilt u echt een unieke keuken creëren? Kies dan voor de grijze betonkleur. Hiermee verandert uw keuken direct in een ware eyecatcher.

Grijs werkblad

Een grijze keuken is uiteraard niet compleet zonder een grijs werkblad. Bij Mandemakers kunt u hiervoor kiezen uit verschillende materialen: bijvoorbeeld composiet, kunststof of beton. Wanneer u voor een betonnen werkblad kiest, creëert u een stoere en unieke uitstraling in uw keuken. Let er wel op dat beton vanwege de poreuze aard regelmatig van een nieuwe beschermlaag moet worden voorzien. Het voordeel van composiet is dat het een luxe uitstraling heeft en tegen een stootje kan. Bovendien is het materiaal zo goed als onderhoudsvrij!

Vraag ons gratis keukenboek aan

Wilt u meer inspiratie opdoen op het gebied van grijze keukens? Vraag dan ons gratis keukenboek aan en laat uzelf verrassen door de vele tips en trends.

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2017

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie