Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Keuken plaatsen

Keuken plaatsen

Geplaatst op: 1 juni 2022

Zelf een keuken installeren is een goede optie als u handig bent, in sommige gevallen is een keuken laten plaatsen een beter idee. Een nieuwe keuken monteren brengt kosten met zich mee. Is uw keuken toe aan vervanging en bent u benieuwd wat de kosten van het plaatsen van een nieuwe keuken zijn? Lees hieronder meer over de prijzen.

Kosten keuken laten plaatsen

De kosten van een nieuwe keuken plaatsen liggen gemiddeld tussen de 750 tot 3500 euro. Hoe meer er wordt aangepast, hoe hoger de kosten zullen uitvallen. Is het nodig dat er leidingen of stroompunten verlegd worden? Dan komt daar ongeveer 100 tot 250 euro bovenop. Bij het demonteren van de oude keuken ligt de prijs tussen 1200 tot 4100 euro. Als u ervoor kiest om zelf de oude keuken te demonteren, is de kans groot dat u hiermee kosten bespaart.

Kosten keuken zelf plaatsen


Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een keuken zelf te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat het goedkoper is. U kunt een hoop kosten besparen, dit kan zelfs meer dan 10 procentvan het totaalbedrag zijn. Daarnaast kunt u de keuken plaatsen wanneer dit voor u uitkomt. U bent niet afhankelijk van de tijden van een monteur.

Meer informatie? Plan nu vrijblijvend een afspraak in en ontdek alle mogelijkheden

Bent u op zoek naar nog meer informatie over een keuken renoveren of wat de kosten hiervan zijn? Neem dan gerust een kijkje in een van onze showrooms voor nog meer keuken ideeën. Zo beleeft u zelf welke keuken naar uw smaak is. Komt u er zelf niet helemaal uit? Geen probleem! Wij helpen u graag. Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs voor gratis en vrijblijvend advies.

Kosteloos
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.