Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiratie

Kiezen voor KitchenAid!

Geplaatst op: 21 maart 2016

Met haar iconische ontwerpen en innovatieve inbouwapparatuur is KitchenAid al honderd jaar een geliefd gezicht in de keuken. Mandemakers vertelt u graag meer over dit bijzondere merk.

<link keukencollectie keukenapparatuur kitchenaid>KitchenAid brengt technieken van professionele koks en keukens al tientallen jaren naar toestellen voor huishoudelijk gebruik. In het brede assortiment vindt u onder andere ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen, maar KitchenAid is natuurlijk ook hét merk voor kleinere huishoudelijke apparaten zoals mixers en keukenrobots die te mooi zijn om op te bergen. KitchenAid is daarmee het enige merk dat alles, maar dan ook álles, in huis heeft voor uw keuken. Hoe begon het allemaal?

Keukenhulp
Ongeveer een eeuw geleden, in 1919, ontwierp de Amerikaan Herbert Johnson een wonderbaarlijk toestel dat het leven in de keuken aanzienlijk zou gaan veranderen: de eerste staande eierklopper. ‘De beste keukenhulp in tijden!’, zou de vrouw van één van de bedrijfsleiders, zo gaat de mythe, enthousiast hebben geroepen. De naam KitchenAid (Engels voor ‘keukenhulp’) is daarmee al gauw geboren. Door de jaren heen blijft het merk voortdurend innovatieve oplossingen uitvinden, maar ook honderd jaar later lijken de mixers en keukenrobots nog steeds op één van die eerste, tijdloze en stijlvolle ontwerpen. Never change a winning team!

Design & duurzaamheid
Van keukenrobotten, blenders, staafmixers en foodprocessors tot broodroosters, koffiezetapparaten, waterkokers, handmixers en sappersen; KitchenAid is vooral bekend om haar populaire kleinere huishoudelijke apparaten. En dat is ook niet zo gek; de keukenrobots van KitchenAid zijn vanwege hun tijdloze design te mooi om in de kast te zetten en worden daarom op menig verlanglijstje vermeld. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor KitchenAid; de apparaten staan ook bekend om hun stevigheid en duurzaamheid en worden ontwikkeld in samenwerking met de vakkennis van echte chefs.

Inbouwapparatuur
Naast losse apparaten, heeft KitchenAid ook een compleet assortiment inbouwapparatuur in huis. In het assortiment vindt u onder andere ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen waarbij vernieuwing, kwaliteit en gemak centraal staan. Vorig jaar kreeg de inbouwapparatuur van KitchenAid bovendien een nieuwe look, ontworpen door de Nederlandse (!) ontwerper Sander Brouwer. Brouwer liet zich voor zijn ontwerpen inspireren door de iconische keukenmixer uit 1919. Want, nogmaals, never change a winning team.

Bent u benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden van KitchenAid? Klik hier om meer te lezen over alle apparaten van KitchenAid, of bezoek onze showroom voor meer inspiratie en informatie.