Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiratie

MAAK KENNIS MET DÉ KEUKEN VAN 2016

BOORDEVOL NOVITEITEN

Geplaatst op: 19 januari 2016

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, houdt u van stoer en modern én alle gemakken van nu? Leest u dan gerust even verder. Met veel trots presenteren we u namelijk de Keuken van 2016 (en 2017, 2018, ...).

 

De zoektocht naar een nieuwe keuken, begint met het opdoen van inspiratie. In tijdschriften, winkels, bij vrienden en familie of online. Door verschillende keukens, materialen en kleuren te bekijken én vergelijken, ontstaat beetje bij beetje een steeds duidelijker beeld van uw ideale keuken. Ook wij inspireren u graag. Daarom stellen we deze week met trots ons paradepaard van dit jaar aan u voor: de Keuken van 2016.

Trends vs tijdloos
De natuurlijke materialen en kleuren van de Keuken van 2016, zoals hout en beton, maken het dé keuken van dit jaar. Een eigentijdse keuken dus, die tegelijkertijd tóch tijdloos is. Een nieuwe keuken is immers een flinke investering, waar we gemiddeld zo'n vijftien jaar plezier van willen hebben. Een keuken mag dus zijn vormgegeven volgens de laatste trends, maar moet ook over tien jaar nog stijlvol zijn. Met de Keuken van 2016 weet u zeker dat u ook in 2030 nog een blikvanger in huis heeft staan.

Landelijk robuust
De keuken is zeer compleet uitgerust met een Lancelotti gasfornuis van 90 cm. breed (alleen verkrijgbaar bij Mandemakers!), greeploze laden met binnenladen, landelijke houten deuren, een blad van light beton dat zo'n 60% lichter is dan gewoon beton en voorzien van de nieuwste koelkast van Samsung: de Samsung Food Showcase met dubbele deur en vriezer met ijsblokjesautomaat. En daar vertellen we u graag meer over!

Koel & cool
De Samsung Food Showcase is speciaal ontworpen om in alle koelbehoeften te kunnen voorzien. Zo kunt u de artikelen die het meest worden gebruikt vooraan in de deur plaatsen, zodat iedereen er gemakkelijk bij kan. Met de aanpasbare deurvakken en een 'schuif & vouw plank', past u de ruimte bovendien aan op elke vorm. Elke plank heeft daarnaast meerdere openingen om een gelijkmatige temperatuur te behouden; de koelkast houdt uw voedsel dus écht vers, waar het ook staat. De metalen afwerking en ijsblauwe display maken de Food Showcase tot slot een eyecatcher in uw keuken. Cool!

De keuken van 2016 is te bekijken én beleven in al onze showrooms. Tot gauw!

Wilt u de koelkast thuis al van dichtbij bekijken? Bekijk dan hier de video.