MAAK KENNIS MET SIEMATIC MULTIMATIC

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Trends & Blog

SieMatic

MAAK KENNIS MET SIEMATIC MULTIMATIC

HET FLEXIBELE INTERIEURSYSTEEM

Geplaatst op: 5 november 2015

Vraagt u zich af hoe u eenvoudig een heerlijke maaltijd kunt bereiden met een stoomoven? Of wat de mogelijkheden zijn van een teppanyaki plaat? Bezoek de inspiratieavond bij Mandemakers Keukens Kaatsheuvel of Zwolle op donderdag 15 oktober!

Gelukkig zijn er talloze manieren om er extra opbergruimte te creëren.
Bent u in het bezit van een SieMatic keuken? Maak dan kennis met SieMatic MultiMatic!

Efficiënte opbergruimte in de keuken kan u een boel frustratie besparen. U koopt immers geen nieuwe keuken, om er later achter te komen dat u niet al uw spullen kwijt kunt. Eigenlijk is een keuken pas écht goed ontworpen, wanneer u er meer in kúnt opbergen dan u dacht te móeten opbergen. SieMatic MultiMatic helpt de ruimte in SieMatic keukens optimaal te benutten.

SieMatic MultiMatic
SieMatic MultiMatic is het flexibele interieursysteem van keukenmerk SieMatic, waarmee u uw kasten naar eigen wens kunt indelen en daarmee tot 30% aan kastruimte kunt winnen. Het assortiment van MultiMatic bestaat uit een groot aantal handige ruimtewinners voor SieMatic keukenkastjes en het systeem laat kiezen uit tientallen slimme en mooie accessoires; van elastische spanbanden - om bijvoorbeeld papieren zakken en servetten vast te klemmen in de deur - haken, glazenrekken en kruidenrekken tot houders voor koffiefilters, Nespressocups of bakplaten en snijplanken. Deze accessoires kunt u eenvoudig zelf bevestigen in de functierails met putjes die aan de binnenkant van de kastwanden zijn aangebracht.

MultiMatic Aluminium
Elke SieMatic keukenkast die na 1999 is geleverd, is extra praktisch te maken met de MultiMatic accessoires. De nieuwste toevoeging van SieMatic MultiMatic is MultiMatic Aluminium; toepasbaar voor laden, uittrekelementen en hoge onder- en bovenkasten. SieMatic MultiMatic Aluminium beschikt over een elegante materiaalcombinatie van hoogwaardig aluminium, edele houtsoorten en fijn porselein en heeft vele nieuwe functies.

Mandemakers Keukenboek

Gratis keukenboek?

Een gratis & extra dik inspiratie boek vol met mooie keukens!

Mandemakers Keukenboek
  • 100 pagina's aan keukens en tips
  • 100 pagina's vol keukeninspiratie
  • Ontdek de nieuwste trends en tips
  • Gratis thuis bezorgd
  • 100 pagina's vol keukeninspiratie
  • Gratis thuis bezorgd