Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
vtwonen

NIEUW: Mandemakers introduceert twee nieuwe vtwonen keukens

Geplaatst op: 28 september 2018

Op 27 augustus werd er een speciaal evenement georganiseerd waarbij twee nieuwe vtwonen keukens werden gepresenteerd. De dag stond volledig in het teken van de presentatie van deze nieuwe keukens. Bent u benieuwd naar deze keukens? Lees dan snel verder en kom alles over deze keukens te weten.

Onthulling vtwonen keukens

Op maandag 27 augustus was het zover. Bij De Zaak in Tilburg werden de twee nieuwe vtwonen keukens gepresenteerd. Vele bekende bloggers en vloggers, waaronder Binti Home en Carlein Kieboom waren hierbij aanwezig. Tijdens deze dag werden verschillende presentaties gegeven en natuurlijk de vtwonen keukens onthuld. Ook een heerlijke lunch mocht niet ontbreken. Benieuwd naar de onthulling op 27 augustus? Bekijk dan de video van deze dag.

Twee nieuwe vtwonen keukens

Keuken Dark Oak

Deze houten hoekkeuken straalt warmte en elegantie uit. De keukenkasten zijn volledig uitgevoerd in hout, wat voor een natuurlijk en sfeervol uiterlijk zorgt. De dunne lijnen geven daarnaast een strakke, maar elegante twist aan het geheel. De kasten zijn omlijnd met een dunne rand en ook het werkblad is zeer dun. Dit is een nieuwe trend op het gebied van keukens, die we de komende tijd zeker vaker gaan terugzien.

Keuken Black

De tweede keuken heeft een donker, stijlvol uiterlijk. De keuken is voorzien van een kookeiland met ruimte voor twee barkrukken. Dit zorgt voor een gezellige zitruimte in de keuken, zodat u nooit meer alleen hoeft te zijn tijdens het koken. Uw partner, kinderen of visite schuift gezellig aan. De keuken is voorzien van meerdere kasten, waardoor u voldoende opbergruimte heeft. Aan de rechterzijde bevinden zich twee hoge kasten. Daarnaast zijn er nog open bovenkasten en gesloten onderkasten te vinden. Deze keuken heeft een strak uiterlijk, maar zorgt door de details ook voor een huiselijk gevoel.

Benieuwd naar deze keukens?

Wilt u deze twee nieuwe vtwonen keukens met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan de vtwonen & designbeurs. Deze vindt plaats van 2 t/m 7 oktober 2018 in de RAI Amsterdam. Hier heeft u de kans om de nieuwe keukens uitgebreid te bewonderen en al uw vragen te stellen. De keukenprofessionals beantwoorden deze vragen met plezier en geven u graag een passend keukenadvies. Het volledige aanbod vtwonen keukens van Mandemakers Keukens vindt u hier.

Meer keukens zien bij Mandemakers Keukens?

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Hier bekijkt en vergelijkt u op uw gemak verschillende keukenstijlen en -opstellingen. Bovendien staan onze professionele keukenadviseurs hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een gedegen en persoonlijk advies.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.