Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trends

Marmer in de keuken – Mandemakers Keukens

Geplaatst op: 30 mei 2017

Marmer is een hard en onderhoudsvriendelijk materiaal dat uitermate geschikt is voor in de keuken. Bovendien zorgt marmer voor een luxueuze sfeer met een klassiek tintje. Bent u dol op de look van marmer, maar weet u niet hoe u dit kunt toepassen in uw keuken? Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet! Lees verder en ontdek of een marmeren keuken iets voor u is.

Marmer keukenblad

Met een marmer keukenblad creëert u direct een luxueuze look in de gehele keuken. Bovendien is marmer zeer geschikt om als keukenblad te gebruiken. Wilt u nog iets extra's dan alleen een marmer keukenblad? Kies er dan voor om het marmer door te trekken in de zijkant van het keukenblok.

Marmer achterwand

Wanneer u voor een marmer werkblad kiest, is het ook mogelijk om het marmer door te trekken in de achterwand. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvol geheel, maar is ook nog eens zeer praktisch. 

Marmer accessoires

Een marmer werkblad en achterwand zijn de meest voorkomende elementen wanneer men marmer in de keuken wil. Dit wil echter niet zeggen dat er niet nog meer mogelijkheden zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een keukentafel met een marmer blad of een mooie ovaalvormige schaal van marmer? Daarnaast is er ook volop keuze wat betreft kleine marmer accessoires, zoals een klok en snijplank.

De unieke uitstraling van marmer

Marmer kenmerkt zich door de aderpatronen die in het materiaal voorkomen. Deze aderpatronen zorgen ervoor dat elk stuk marmer een unieke uitstraling heeft. Daarnaast kan marmer uw keuken omtoveren tot een ware eyecatcher. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra dik werkblad dat direct de aandacht trekt wanneer iemand de keuken binnenstapt. Een extra dun werkblad is daarentegen ook mogelijk (vanaf 20 mm) en bevordert de minimalistische uitstraling. Kortom, marmer biedt genoeg mogelijkheden!

Kom langs in onze showroom

Wilt u meer weten over de kenmerken van marmer of wilt u voorbeeldkeukens zien waarin dit materiaal is toegepast? Breng dan een bezoekje aan één van onze showrooms en laat uzelf inspireren. Bovendien staan onze adviseurs voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.