Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trend

NIEUW: de 4-in-1 kraan van Franke

Geplaatst op: 24 januari 2017

De 4-in-1 kraan van Franke is een ware innovatie op het gebied van keukenkranen. Naast koud, warm en kokend water biedt deze 4-in-1 kraan u ook de mogelijkheid om gefilterd water te tappen. Hierdoor bent u verzekerd van gemak, comfort én een verbeterde smaak van het water.

Waarom is 4-in-1 kraan zo uniek?

De nieuwe 4-in-1 kraan van Franke bestaat uit de volgende mogelijkheden:

  1. Koud water
  2. Warm water
  3. Kokend water
  4. Nieuw: gefilterd water

Hoe werkt de 4-in-1 kraan?

De bediening voor gefilterd kokend en koud water gaat elektronisch. De lichtring geeft aan in welke stand de kraan staat:

  • Wit staat hierbij voor normaal water
  • Blauw voor gefilterd water en
  • Rood voor gefilterd kokend water

Met één druk op de knop stroomt de gewenste watersoort vervolgens uit de kraan. Wanneer u normaal koud of warm water wilt tappen, gebruikt u de menghendel die aan de rechterkant van de 4-in-1 kraan is bevestigd. Zo kunt u ook altijd de kraan gebruiken zoals u gewend was.

De voordelen voor uzelf en de kokendwaterkraan

Gefilterd water is vergelijkbaar met bronwater. Door de filter in de kraan wordt kalk geneutraliseerd en belangrijke mineralen behouden. Hierdoor hebt u altijd het lekkerste en beste drinkwater bij de hand. Het neutraliseren van kalk heeft ook nog een ander voordeel, namelijk het voorkomen van kalkafzetting in de boiler. Hierdoor raakt het verwarmingselement niet aangetast, het energieverbruik blijft gelijk en tot slot gaat de kraan langer mee.

Kom langs voor advies

Wilt u meer weten over deze 4-in-1 kraan of heeft u vragen of een ander type kraan? Kom dan langs in één van onze winkels. Onze adviseurs voorzien u graag van het juiste advies.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.