Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Nieuw

De nieuwe keukens in de Mandemakers Individual collectie

Geplaatst op: 21 februari 2017

De Mandemakers Individual collectie breidt uit! En wel met twee prachtige, ruimtelijke keukens: Mandemakers Individual Veccia en Luxe. Bent u op zoek naar een stijlvolle en luxueuze leefkeuken? Dan is één van deze twee wellicht iets voor u!

De Mandemakers Individual collectie

Mandemakers Individual staat voor handgemaakte keukens op maat. De keukens worden vervaardigd uit duurzame materialen en kenmerken zich door een luxe en tegelijkertijd tijdloze uitstraling. Om te zorgen dat de keuken perfect past in de ruimte bij u thuis en daarnaast helemaal op uw wensen aansluit, wordt alles op maat én met de hand gemaakt. Het resultaat: een keuken die direct wordt verkozen als uw favoriete plek in huis.

Nieuwe keukens

De Mandemakers Individual collectie is uitgebreid met twee keukens:

  • Veccia. Wanneer u op zoek bent naar een luxueuze keuken met een klassieke tint is de <link keukencollectie mandemakers-individual-veccia>Mandemakers Individual Veccia de perfecte keuze. De keuken kenmerkt zich onder andere door het 8 cm dikke marmeren werkblad en spoelbak, de massief houten fronten met kader en een stijlvol en bovendien praktisch fornuis. Met deze eyecatchers springt de Mandemakers Individual Veccia direct in het oog!
  • Luxe. Wanneer u naar de <link keukencollectie mandemakers-individual-luxe>Mandemakers Individual Luxe kijkt, springt het robuuste, marmeren werkblad (maar liefst 20 cm dik) met Pitt cooking direct in het oog. Het dikke werkblad, de 24-karaats gouden Quooker-kraan én de combinatie van de matzwarte fenix deuren met deuren in houtfineer, bezorgen de Mandemakers Individual Luxe een adembenemende uitstraling.

Mix & Match

Ziet u liever andere materialen in uw keuken terugkomen of geeft u de voorkeur aan een bepaalde opstelling? Dankzij de hand- en op maat gemaakte keukens van Mandemakers Individual is alles mogelijk! Switchen van een marmeren werkblad naar hout of van een kookeiland naar een U-keuken is dan ook geen enkel probleem.

Breng een bezoek aan onze winkel

Wilt u meer weten over de twee nieuwe keukens of de Mandemakers Individual collectie in het algemeen? Kom dan langs in één van onze winkels waar onze adviseurs uw vragen graag beantwoorden.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.