Nieuw: keukens van Fenix materiaal

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

NIEUW!

Nieuw: keukens van Fenix materiaal

Geplaatst op: 20 december 2016

Als keukenzaak zijn wij altijd bezig met het ontdekken van de nieuwste mogelijkheden met betrekking tot keukens. Keukens van Fenix zijn hier een voorbeeld van. Fenix is een nieuw materiaal dat sinds kort ook toegepast wordt in keukens. We vertellen u graag meer over dit innovatieve en bovendien praktische materiaal.

Wat is Fenix?

Fenix is een hard en stevig met een zeer matte en daardoor stijlvolle uitstraling. Dankzij een speciale soft touch technologie krijgt het harde materiaal een zacht aanvoelende bovenlaag die vervolgens wordt afgewerkt met een nanotechcoating. Dit zorgt voor de stijlvolle matte uitstraling. Fenix kan worden gebruikt voor zowel de keukenfronten als het werkblad van uw keuken.

Exclusieve uitstraling

Dankzij de matte look is Fenix materiaal een ware toevoeging aan iedere moderne keuken. Ook voor design keukens is dit materiaal een echte aanrader. Het bezorgt uw keuken namelijk direct een exclusieve uitstraling.

De praktische voordelen van een Fenix keuken

  • Krasvrij. Een krasje is snel gemaakt in een keuken. Bij een keuken van Fenix materiaal verdwijnen deze echter geheel vanzelf.
  • Hittebestendig. Even snel een onderzetter uit de kast pakken wanneer u een pan van het fornuis haalt is met een keuken van Fenix materiaal niet meer nodig. Het harde materiaal kan alle warme temperaturen verdragen.
  • Hygiënisch. Het gladde en antibacteriële oppervlak maakt dat dit materiaal extra hygiënisch en bovendien gemakkelijk te reinigen is.
  • Bestand tegen vingerafdrukken. Dankzij de speciale nanotechcoating zijn vingerdrukken niet zichtbaar.

Bestel ons gratis keukenboek

Wilt u meer informatie over de verschillende slimme kasten uit ons assortiment? Bestel dan nu ons gratis keukenboek waarmee u naast informatie ook een heleboel inspiratie op kunt doen.

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2017

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie