Nieuw van AEG: vaatwasser glazenrek

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Nieuw

Nieuw van AEG: vaatwasser glazenrek

Geplaatst op: 10 januari 2017

Wijn- en champagneglazen in de vaatwasser zetten blijft een vervelend klusje. Hoe u het ook probeert, echt stevig staan ze vrijwel nooit.

AEG komt met een praktische en innovatieve oplossing voor dit probleem: een speciaal ontwikkeld glazenrek voor de vaatwasser. Met dit flexibele glazenrek staan uw wijn- en champagneglazen steviger dan ooit.

Hoe werkt het glazenrek?

In het nieuwe glazenrek van AEG kunnen maar liefst acht wijnglazen veilig worden geplaatst. Dit maakt dat het AEG glazenrek een grotere capaciteit heeft dan glassystemen in andere vaatwassers. Wanneer u een glas in het rek plaatst, klikt u de voet van het glas vast. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat er niks met uw glazen kan gebeuren. Bovendien is het glazenrek flexibel instelbaar, zodat u het voor verschillende formaten glazen kunt gebruiken.

De voordelen

  • Flexibel voor ieder glas. Dankzij de flexibele glijders kan het glazenrek worden aangepast op de maat van het glas.
  • Eenvoudig weg te klappen. Heeft u geen wijnglazen die gewassen moeten worden? Geen probleem! Het glazenrek is eenvoudig in te klappen en is in deze vorm slechts 5 cm diep. Zo staat het rek niet in de weg.
  • Universeel model. Het glazenrek is geschikt voor iedere AEG vaatwasser met een breedte van 45 en 60 cm. Dankzij het universele ontwerp is het rek ook te gebruiken in alle andere vaatwassers van 45 en 60 cm.

Bestel ons gratis keukenboek

Wilt u meer informatie over de verschillende slimme kasten uit ons assortiment? Bestel dan nu ons gratis keukenboek waarmee u naast informatie ook een heleboel inspiratie op kunt doen.

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2017

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie