Pitt cooking: unieke vorm van koken op gas

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Trend

Pitt cooking: unieke vorm van koken op gas

Geplaatst op: 7 februari 2017

Pitt cooking is een stijlvolle en luxe variant van koken op gas. De grove kookpitten worden bij pitt cooking namelijk verwerkt in het werkblad. Dit bezorgt uw keuken direct een luxueuze en vooral unieke uitstraling. Daarnaast biedt deze vorm van koken ook nog vele praktische voordelen die uw kookbeleving voorgoed zullen veranderen.

Een eyecatcher in uw keuken

Wanneer u voor pitt cooking kiest, verrijkt u uw keuken met een schitterende eyecatcher. De kookpitten worden geheel in het werkblad geïntegreerd en komen zo optimaal tot hun recht. Door de tijdloze uitstraling past pitt cooking in vrijwel alle keukenstijlen. Denk hierbij aan een stijlvolle en elegante klassieke keuken of een ultra moderne design keuken. Belangrijk is wel dat de keuken, net als de kookpitten, zich kenmerkt door een luxueuze uitstraling.

Hoogwaardige materialen

Omdat pitt cooking een unieke en luxe uitstraling heeft, is het belangrijk dat dit gecombineerd wordt met de juiste hoogwaardige materialen. Zo combineren de pitten prachtig met een extra dik granieten of betonnen werkblad. Dit geeft uw keuken een krachtige uitstraling. Denk daarnaast eens aan het gebruik van RVS of bijvoorbeeld hoogglans voor een mooi contrast.

Ruimtelijk effect & reinigingsgemak

Eén van de voordelen van pitt cooking is het ruimtelijke effect wat ontstaat doordat de pitten in het werkblad worden geïntegreerd. De ruimte tussen de pitten stimuleert namelijk het open karakter in uw keuken. U kiest zelf wat voor pitten u graag wilt hebben en wat de afstand hiertussen moet zijn. Op deze manier beschikt u altijd over voldoende kookruimte, ook wanneer u graag met grote pannen kookt. Na het koken kan het werkblad vervolgens snel en eenvoudig worden gereinigd. Zo heeft u met pitt cooking niet alleen plezier tijdens het koken, maar ook erna!

Bestel ons gratis keukenboek

Pitt cooking brengt enorm veel mogelijkheden met zich mee. Benieuwd wat de opties zijn? Bestel dan ons gratis keukenboek een laat u inspireren!

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2017

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie