Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Proef de zomer

Proef de zomer bij hét huis van keukens

Geplaatst op: 23 juli 2018

De zomer is aangebroken en dit wordt gevierd bij Mandemakers Keukens. Bij aankoop van een keuken profiteert u deze zomer van maar liefst 15% korting én krijgt u een goedgevulde wijnklimaatkast cadeau. Wilt u meer weten over deze zomeractie? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen van een wijnklimaatkast.

De zomer: tijd voor een nieuwe keuken

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Dan is deze zomer het perfecte moment om uw kans te grijpen. Kies een keuken uit het uitgebreide aanbod van Mandemakers Keukens en profiteer nu van een voordelige prijs dankzij de 15% zomerkorting. Daarom is deze zomer hét moment om uw favoriete keuken aan te schaffen bij Mandemakers Keukens. De gratis wijnklimaatkast zorgt er bovendien voor dat u geniet van de zomer met een heerlijk wijntje in de hand.

Jubileumkeuken Mandemakers

Wat zijn de voordelen van een wijnklimaatkast?

Een wijnklimaatkast zorgt ervoor dat uw voorraad wijn op een constante temperatuur bewaard blijft. In een wijnklimaatkast kunt u wijn langer bewaren dan op kamertemperatuur. De temperatuur van de wijnklimaatkast stelt u zelf in, zodat u deze geheel aanpast op de flessen wijn uit uw persoonlijke voorraad. De optimale luchtcirculatie en tochtvrije bewaarplaats zorgt voor een optimale kwaliteit en smaak van uw wijn. Bovendien is de wijn direct op de juiste temperatuur om te serveren. De wijnklimaatkast krijgt u gratis bij aankoop van een keuken deze zomer, maar is ook verwerkt in de bijzondere jubileumkeuken. Ter ere van het 40-jarige bestaan van Mandemakers Keukens is er namelijk een speciale jubileumkeuken ontworpen die voorzien is van alle gemakken.

Breng een bezoek aan een van de winkels

Wilt u de uitgebreide keukencollectie bekijken en gebruik maken van de voordelige zomeractie? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels. Hier kunt u ook de unieke jubileumkeuken bewonderen. Bovendien staan onze professionele keukenadviseurs hier voor u klaar. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en meer vertellen over wijnklimaatkasten, de jubileumkeuken en de spetterende zomeractie.

Terug
Sluiten