Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trends

Strackk: een unieke interieur design wandplank

Geplaatst op: 19 april 2017

Strackk: een nieuw trend om uw nieuwe keuken helemaal mee af te maken. Het is een unieke interieur design wandplank, helemaal Strackk! De uitstraling van deze wandplank is, zoals de naam het al zegt, strak, dun en zwevend. Daarnaast is het een duurzaam product, omdat het bestaat uit aluminium. Hierdoor is deze wandplank zeer geschikt voor natte ruimtes, zoals uw nieuwe keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden die de Strackk wandplank u biedt? Lees dan dit blog verder!

Wat zijn de mogelijkheden van Strackk?

De Strackk wandplank heeft een aantal toepassingen en accessoires, waardoor het gebruik van de wandplank in de keuken geoptimaliseerd wordt. Hierdoor worden de mogelijkheden die de wandplank Strackk biedt oneindig:

  • Vaas. Houdt u veel van bloemen en weet u niet waar u de vaas neer moet zetten in uw keuken? U kunt dan aan uw wandplank Strackk een gat met een vaas toevoegen. De strakke uitstraling blijft, maar wel met een heel mooi natuurlijk element: bloemen!
  • Wijnglazenrek. Misschien heeft u wel hele mooie wijnglazen, die u niet in de kast wil wegzetten. Door sleuven toe te voegen aan uw Strackk wandplank kunnen uw wijnglazen niet aan het zicht onttrokken worden. Helemaal stijlvol en strak, waarbij uw wijnglazen mooi tot zijn recht komen.
  • Bordenstandaard. Een bordenstandaard zorgt voor een unieke uitstraling in uw keuken, want een standaard zoals deze is nog niet eerder verschenen.
  • Strip. Met een strip in uw wandplank is van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het neerzetten van een open boek op uw wandplank of fotolijstjes om een leuke en gezellige persoonlijke sfeer in uw keuken te creëren.
  • Magnetische haken. Voeg deze haken toe en hang hier bijvoorbeeld uw thee en vaatdoek aan. U hoeft hierdoor geen gaten te boren in de muren en iedereen kan er met gemak bij. Ook pannen kunt u aan deze haken ophangen. Vooral in de landelijke en industriële keukens vormt dit een mooi aanzicht.

Verder kan Strackk ook nog een keukenrolhouder, boekenstandaard en wijnfleshouder toevoegen aan uw wandplank. Geheel in de stijl van Strackk. Wilt u liever nog wat persoonlijke spullen of potjes in de vorm van een kastje wegzetten? Dan kunt u een magnetisch kastje plaatsen onder de wandplank. Zoals u leest heeft u tal van mogelijkheden om uw keuken helemaal naar uw wensen af te maken.

Een zwevende wandplank

Door de dunne strakke stijl lijkt het net alsof de Strackk wandplank zweeft. Naast deze uitstraling heeft de plank een draagkracht tot wel 250 kilo! U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u bijvoorbeeld een hele zware pan, pot of vaas op deze plank wil neerzetten. De wandplanken zijn verkrijgbaar van 30 tot 800cm in veel verschillende kleuren of opdrukken. Dit maakt het mogelijk om voor iedere keukenstijl een passende wandplank te vinden.

Video: hoe werkt het?

Benieuwd hoe de designplanken van Strackk zwevend worden gemaakt? Bekijk het in de video.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.