Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trends

Top 5 trends in tegelachterwanden

Geplaatst op: 22 november 2016

Tegels op de achterwand van uw keuken is over het algemeen nog steeds het meest praktisch. Dankzij de vele mogelijkheden waar u vandaag de dag uit kunt kiezen, kunt u de achterwand helemaal aan de stijl van uw keuken aanpassen. Gaat u voor een neutrale, effen tegel of bent u op zoek naar een vrolijk patroon dat uw keuken een uniek karakter geeft? Om u te helpen bij het opdoen van inspiratie hebben we per keukenstijl een mooi voorbeeld voor u uitgezocht.

 1. Moderne keuken
  Deze donkere, zeshoekvormige tegels vormen de perfecte basis voor een moderne, strakke keuken. De tegels zijn strak van vorm en dankzij de neutrale kleur gemakkelijk te combineren met andere kleuren en materialen.
 2. Design keuken
  De design keuken is een strakke keuken die zich kenmerkt door luxe en gewaagde combinaties wat betreft kleuren en materialen. Dit is precies waar deze opvallende tegelwand voor zorgt. Door het speelse effect van de verschillende patronen komen deze tegels goed tot zijn recht in een strakke design keuken.
 3. Landelijke keuken
  Landelijke keukens kenmerken zich door de warme uitstraling. Met deze natuurlijke, warme tegels zit u dan ook zeker goed. Het formaat tegel geeft de keuken een authentieke sfeer en past daardoor perfect bij de landelijke keukenstijl.
 4. Tijdloze keuken
  Met een neutrale witte achterwand is niets mis. Door de tijdloze uitstraling kunt u uzelf lekker uitleven wat betreft de kleuren en materialen van uw keuken en accessoires. (foto tegels4) 5. Klassieke keuken Deze vrolijke en tevens drukke tegelwand is zeer geschikt voor klassieke keukens. De patronen hebben wat weg van vroeger en zorgen voor een sfeervolle uitstraling: de basis van deze keukenstijl. Wanneer u het iets te overweldigend vindt, kunt u uiteraard ook kiezen om alleen het gedeelte van de muur bij het fornuis te betegelen.
 5. Klassieke keuken
  Deze vrolijke en tevens drukke tegelwand is zeer geschikt voor klassieke keukens. De patronen hebben wat weg van vroeger en zorgen voor een sfeervolle uitstraling: de basis van deze keukenstijl. Wanneer u het iets te overweldigend vindt, kunt u uiteraard ook kiezen om alleen het gedeelte van de muur bij het fornuis te betegelen.

Vraag ons inspiratie magazine aan

Wilt u meer informatie over de verschillende slimme kasten uit ons assortiment? Bestel dan nu kosteloos ons magazine waarmee u naast informatie ook een heleboel inspiratie op kunt doen.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.