Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trend

Trends op het gebied van keukenverlichting

Geplaatst op: 20 augustus 2018

Met keukenverlichting zorgt u voor de perfecte afwerking van uw keuken. Allereerst is verlichting zeer functioneel, zeker omdat u vaak ’s avonds bezig bent in de keuken. Daarnaast zorgt keukenverlichting ook voor de gewenste sfeer. Door de laatste trends te volgen draagt uw keukenverlichting ook iets bij aan het design van uw keuken. Wilt u weten hoe? Lees dan snel verder en laat u inspireren.

De mogelijkheden op een rijtje

Er zijn vele manieren om de keuken te verlichten. De keuze voor het type verlichting hangt af van de inrichting en stijl van uw keuken, maar ook uw persoonlijke smaak speelt een grote rol bij deze keuze. Wij zetten enkele van de laatste trends hier voor u op een rijtje:

Spots
Een efficiënte en stijlvolle manier om de keuken te verlichting zijn (led)spots. Hiermee belicht u gericht het gewenste gebied en zorgt u voor een subtiel effect. Erg handig boven bijvoorbeeld het werkblad in uw keuken, waar voldoende verlichting van groot belang is. Inbouwspots zijn geheel weggewerkt en zorgen voor een strak uiterlijk in uw keuken.

Hanglampen
Met een hanglamp maakt u een statement in uw keuken. Deze lamp mag gezien worden. Met deze lamp verlicht u de hele ruimte en zorgt u voor een echte eyecatcher. Hanglampen bestaan in vele uitvoeringen, waardoor u altijd een hanglamp vindt die perfect aansluit bij de stijl van uw keuken. Van een simpel peertje tot een opzichtige kroonluchter: het is allemaal mogelijk.

Onder de kastjes
Verlichting onder uw keukenkastjes is een perfecte manier om uw keukenblad goed te verlichten. Het subtiele effect zorgt voor stijlvolle en functionele verlichting. Spots of een ledstrip zijn de meest voorkomende soorten verlichting die hiervoor worden gebruikt.

Kaarsen
Wilt u extra sfeer creëren in uw keuken? Gebruik dan kaarsen. Deze accessoires zorgen voor een sfeervolle verlichting van uw keuken. Plaats de kaarsen op veilige plaatsen, om brandgevaar te voorkomen. Een dienblad met kaarsen in verschillende kleuren van diverse afmetingen vormt een leuk, speels geheel.

Wilt u meer verlichting zien?

Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de uitgebreide collectie keukenverlichting van Mandemakers Keukens met eigen ogen. In de winkels kunt u op uw gemak de verschillende mogelijkheden bekijken en met elkaar vergelijken. Bovendien staan onze professionele keukenadviseurs hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.