Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Marathon

Winnaars najaars Mandemakers marathon

Geplaatst op: 26 november 2018

Stelt u zich eens voor…  U bent al een tijdje bezig met de aanschaf van een nieuwe keuken. Na lang wikken en wegen, de voor- en nadelen naast elkaar zetten, gesprekken met onze adviseurs en diverse showroombezoeken, hakt u de knoop door en koopt u uw droomkeuken bij Mandemakers Keukens. Een moment waar u lang naar uit hebt gekeken. Een dag na deze blijde gebeurtenis krijgt u van ons wel héél goed nieuws. Deze gloednieuwe keuken krijgt u cadeau! Tijdens de Mandemakers Marathon hebben we maar liefst 9 winnaars gelukkig mogen maken met dit fantastische nieuws. Benieuwd naar deze actie en de winnaars? Lees dan verder!

De Mandemakers Marathon

Van 29 oktober tot en met 11 november profiteerden alle kopers van maar liefst 25% korting op al onze keukens, maar daar hield het niet mee op. Vanaf 2 november gaven we élke dag een keukencheque weg ter waarde van maar liefst €7.500. Verschillende medewerkers van Mandemakers gingen iedere dag bij een gelukkige winnaar langs de deur om het goede nieuws te brengen met een mooie cheque, een prachtige bos bloemen en een flesje champagne om te proosten op de ‘gratis’, nieuwe keuken. Het resultaat? Heel veel verraste en blije gezichten!

De verraste en blije winnaars

Bent u benieuwd naar de winnaars die wij tijdens een persoonlijk bezoek trakteerden op een bezoekje met de keukencheque ter waarde van €7.500 euro? Bekijk dan hieronder het filmpje waarin onze medewerkers langs gingen bij negen geluksvogels en zie hun blije en verraste reacties.

Natuurlijke materialen in de keuken bekijken?

Bent u benieuwd naar de verschillende natuurlijke keukens of keukenelementen van Mandemakers? Bekijk dan hier onze keukencollectie of breng een bezoekje aan een van onze winkels. Onze keukenexperts adviseren u graag en beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.