Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Zo woont Nederland

Zo woont Nederland

Geplaatst op: 12 oktober 2018

Bijna 2.000 Nederlanders werden afgelopen zomer ondervraagd over hun woonsituatie, hun woondromen en hun mening over een aantal stellingen. De uitkomsten van dit onderzoek zijn zowel opvallend als verrassend. Bent u benieuwd naar de uitkomsten? Lees dan hier meer. 

Wist u dat..

Slechts 11% van de Nederlanders momenteel dé ideale keuken hebben die ze graag zouden willen hebben? Dit kan onder andere te maken hebben met het feit dat tegenwoordig bij het verhuizen veel mensen de keuken overnemen van de vorige bewoners. 

Wij laten u graag onze eigen lijn keukens zien, de Mandemaker colletie, met daarin de twee nieuwe vtwonen keukens. Maar ook de Mandemakers individual: maatwerk keukens, tailored to fit voor uw interieur. Daarnaast zijn wij bijzonder trots dat we al meer dan 40 jaar officieel SieMatic dealer zijn en mogen wij u als één van de weinige keukenzaken, het merk Barletti presenteren. Kortom genoeg keuze. Mandemakers keukens doet er alles aan om u te laten slagen in uw zoektocht naar de ideale keuken. 


Bijna 20% van de ondervraagde gaven aan dat ze graag een Quooker in de keuken zouden willen hebben. Wist u dat u bij Mandemakers terecht kan voor werkelijk alle A-merken qua apparatuur? Ook de nieuwste Quooker, de Quooker die alles kan, is bij Mandemakers Keukens te verkrijgen.

Breng een bezoek aan een van de showrooms

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken? Kom dan langs in een van onze showrooms en bekijk de uitgebreide keukencollectie. Bovendien staan onze professionele keukenadviseurs hier voor u klaar. Een keuken moet u niet alleen zien maar ook ervaren.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.