Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Zwarte keuken

De zwarte keuken is here to stay

Geplaatst op: 29 september 2020

Waar jarenlang de witte keuken op nummer 1 stond, lijkt die plek langzaam maar zeker te worden overgenomen door de zwarte keuken. Een zwarte keuken is namelijk echt een kameleon, ook al zou je dat niet direct verwachten. Hij kan in naadloos verschillende interieurs worden toegepast en is door de juiste combinatie van materialen stoer, luxueus en zelfs industrieel.

Een donkere keuken is uitermate geschikt om helemaal eigen te maken. Het is een leeg canvas, die je door middel van diverse elementen, precies naar je zin kunt maken. Je creëert bijvoorbeeld een moderne strakke look met een zwarte greeploze keuken in de kleur ultra mat-zwart en idem werkblad.

Met een glamoureus tintje

Een zwarte keuken is van zichzelf al erg stijlvol, maar als je deze nog een tintje luxer wil maken, dan is deze goed te combineren met een dun werkblad met marmertekening  en messing accenten. Dit geeft je keuken net wat extra glamour!

Landelijk zwart

Liever toch een landelijke en gezellige touch in de keuken aanbrengen? Een deur met kader en een landelijke biedt dan uitkomst. Zo heb je een landelijke keuken, maar met een moderne twist.

Net van het zwart af

Een volledig zwarte keuken net wat te donker voor je interieur? Dat begrijpen we. Zwart laat zich gelukkig makkelijk combineren met andere materialen. Zo combineer je zwarte keukenkasten eenvoudig met een wit eiland of met een lichter werkblad om de keuken wat meer lucht te geven.  Zo creëer je met twee eenvoudige aanpassingen, een compleet andere keuken!

Meer trends ontdekken bij hét huis van keukens? Kom gerust eens bij ons langs of maak een afspraak op de website. Volg je onze socials al? Daar kun je nog veel meer keukeninspiratie vinden!

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.