NIEUW: zwarte Quooker kraan bij Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Zwarte Quooker kraan

NIEUW: zwarte Quooker kraan bij Mandemakers Keukens

Geplaatst op: 4 juli 2017

Met de zwarte Quooker kraan speelt Quooker in op een populaire trend: donkere keukens. De kraan kan gecombineerd worden met materialen als marmer en graniet voor een chique uitstraling, maar past ook perfect bij een betonnen werkblad wanneer u een stoere look wilt creëren. De zwarte Quooker kraan is zowel vanuit een esthetisch oogpunt als op het gebied van praktische functionaliteiten een ware toevoeging aan uw keuken!

De trend van donkere keukens

Donkere keukens zijn op dit moment razend populair. U kunt hierbij kiezen voor een keuken die in zijn geheel een donkere uitstraling heeft, maar het is ook mogelijk om uw keuken van enkele donkere elementen te voorzien. Bij deze laatste optie kunt u denken aan donkere apparatuur, gietijzeren grepen, een donkere spoelbak en uiteraard een donkere kraan. Om deze reden introduceert Quooker de eerste kokend waterkraan uitgevoerd in de kleur zwart.

Maak kennis met de serie Quooker zwart

Wilt u donkere kleuren aan uw keuken toevoegen? Dan haalt u met de zwarte Quooker kraan een echte eyecatcher in huis. De kraan beschikt over dezelfde voordelen als de traditionele Quooker kraan. Zo profiteert u van een energiezuinige, waterbesparende en veilige werking en bent u altijd binnen één handomdraai voorzien van kokend water. Daarnaast kunt u net als bij de traditionele uitvoeringen ook bij deze zwarte variant kiezen uit twee verschillende designs: de Fusion Square zwart met een rechte uitloop en de Fusion Round zwart met een ronde uitloop. Om alles helemaal op elkaar af te kunnen stemmen, beschikt deze zwarte Quooker serie ook over een bijpassende zeeppomp, uiteraard ook uitgevoerd in zwart.

Kom langs in één van onze showrooms!

Kom langs in een van onze showrooms en laat inspireren en informeren over de voordelen van een kokend waterkraan door een van onze adviseurs.

Bestel ons gratis keukenboek!

Wilt u inspiratie opdoen op het gebied van stalen regalen in de keuken? Bestel dan nu ons gratis keukenboek dat boordevol staat met de nieuwste trends, voorbeeldkeukens en een heleboel informatie!

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2019

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie
Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?