Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Witte keukens

Een witte keuken biedt talloze voordelen. Een keuken in wit zorgt namelijk voor een open, ruimtelijke en frisse uitstraling. Daarnaast is deze lichte keuken erg eenvoudig te combineren met vrijwel alle kleuren en materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooi contrast creëren met een zwart werkblad of de keuken voorzien van een warme finishing touch met accenten van hout. Bekijk de mogelijkheden bij Mandemakers Keukens en laat u inspireren.

Witte keukens in verschillende stijlen

Moderne witte keuken

Een witte keuken past perfect in een modern interieur. De witte moderne keukens zijn er in diverse mogelijkheden. Een hoogglans witte keuken heeft een chique en minimalistische uitstraling en past daarom goed bij de moderne stijl. Een keuken in hoogglans wit met greeploos design maakt de keuken helemaal modern. Bij een strakke witte keuken passen diverse keukenbladen. Een marmer of composiet blad gaat bijvoorbeeld goed samen met een witte hoogglans keuken. 

Landelijke witte keuken

Ook in de landelijke keuken is de kleur wit een perfecte optie. Een landelijk interieur kenmerkt zich namelijk door zijn lichte kleuren en natuurlijke tinten en materialen. Een witte landelijke keuken past dan ook perfect bij deze interieurstijl. Een prachtige materiaalcombinatie is de landelijke keuken in wit met hout. Een houten werkblad brengt namelijk een warme finishing touch naar de keuken in landelijk wit. 

Matte witte keuken

Waar een hoogglans witte keuken een chique uitstraling heeft, zorgt de mat witte keuken juist voor een landelijke en warme uitstraling. Een keuken in mat wit is dan ook minder aanwezig dan een hoogglans keuken. De keuken in wit mat past daarom goed bij een landelijk interieur. Een witte matte keuken wordt vaak gecombineerd met het materiaal hout.

Wit combineren met andere kleuren en materialen

Wit met zwarte keuken

Het grootste contrast wat er bestaat is de combinatie van wit en zwart. Deze combinatie maakt de keuken opvallend, maar toch met een neutrale afwerking. Een keuken in zwart en wit kunt u bijvoorbeeld creëren door te kiezen voor een witte keuken met zwart blad. Een witte keuken met donker blad zorgt voor een open uitstraling, met een donkere en luxe finishing touch. Een zwart wit keuken past bij diverse interieurstijlen. Een keuken in mat wit met zwarte details past goed bij een landelijke sfeer, terwijl een hoogglans keuken met een strak zwart blad juist perfect integreert in een moderne interieurstijl. 

Wit met grijze keuken

Een witte keuken kan goed gecombineerd worden met grijze elementen. Denk bijvoorbeeld aan een witte keuken met antraciet grijs blad. Een keuken in grijs wit heeft een open en neutrale uitstraling en past bij diverse stijlen. Een populaire combinatie is de grijs witte keuken met betonlook. Dit is een keuken in wit met een grijs betonnen blad. 

Keuken in wit met hout

Wit heeft een open en koele uitstraling. Deze kleur combineert daarom goed met de contrasterende, warme kleur van hout. Een witte keuken met hout zien we voornamelijk terug komen in landelijke interieurs. Dit is namelijk de interieurstijl waar veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Een witte keuken met houten blad is een perfect voorbeeld van een landelijke keuken. Een andere optie is een witte keuken met houten accenten. In dit geval laat u op een subtiele manier warme tinten terugkomen. Ook kunt u het omdraaien en juist kiezen voor een keuken in hout met witte accenten. Tot slot behoort ook de witte houten keuken tot de mogelijkheden bij Mandemakers Keukens.

Witte keuken met betonlook

Een witte keuken met beton blad is de laatste jaren razend populair. Het materiaal beton heeft namelijk een stoere en unieke uitstraling. Dit materiaal is gegoten en daarom geheel uniek. Echter is beton niet krasvast en erg prijzig. Daarom is een witte keuken met betonlook blad een perfect alternatief. Het blad is in dit geval gemaakt van een ander materiaal, maar heeft de prachtige uitstraling van echt beton. Hierdoor geniet je van de voordelen en voorkom je de lasten.

Witte onderdelen in de keuken

Wit keukenblad

De kleur wit kunt u op diverse manieren terug laten komen in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een wit aanrechtblad. Een keukenblad in wit zorgt ervoor dat u altijd goed ziet wat u aan het bereiden bent.

Daarnaast ziet u het direct als u knoeit op het aanrechtblad in wit, waardoor u het altijd direct schoon zult maken. Een keuken met wit aanrechtblad integreert goed in diverse stijlen.


Keukenkastjes in wit

Kiest u voor witte keukenkasten? Dan geniet u gegarandeerd van een keuken met een frisse en open uitstraling. Bij een moderne keuken kiest u het beste voor een keukenkast in hoogglans wit. Een keukenkast in wit hoogglans heeft namelijk een chique en strakke uitstraling. 

Wit keukeneiland

Met een keukeneiland in wit heeft u gegarandeerd een keuken met een open uitstraling. Zeker wanneer u kiest voor een kookeiland in hoogglans wit. Bij hoogglans materialen weerkaatst het licht namelijk, waardoor de ruimte groter oogt. Een wit kookeiland kan goed gecombineerd worden met iedere andere kleur. Een donker werkblad is bijvoorbeeld een prachtige keuze bij een kookeiland in wit.

Witte keuken kopen

Wilt u ook een witte keuken kopen? Dit is zeker een aanrader! Maar wat kost een witte keuken nu precies? Bij Mandemakers Keukens laten wij u graag alle mogelijkheden zien en stellen samen met u de ideale keuken samen. De witte keuken kosten hangen uiteraard af van uw wensen en de grootte en inrichting van de keuken. Wilt u alvast online een inschatting maken van de witte keuken prijs? Dat kan online met de budgetplanner van Mandemakers Keukens of kom langs in een van onze keukenwinkels.

Ontdek alle mogelijkheden en laat u adviseren bij Mandemakers Keukens

Wilt u meer inspiratie opdoen voor de mogelijkheden van een witte keuken? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Hier bekijkt u keukens in verschillende kleuren en ontdekt u de talloze mogelijkheden. Bovendien kunt u met al uw vragen terecht bij onze professionele keukenexperts tijdens een afspraak. Ook kunt u geheel vrijblijvend ons gratis keukenboek aanvragen. Hierin vindt u voorbeeldkeukens in talloze stijlen en kleuren.

Welke kleuren passen er in uw huis?

Kleuren integreren in de keuken

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen.…

Lees verder

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.