Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Keukentrends bij hét huis van keukens…

De nieuweste trends en innovaties vindt u bij hét huis van keukens. Zoals de allernieuwste Quooker. De Quooker Front: de kraan die alles kan. Tijdens keukentrends bij hét huis van keukens ontvangt u nú een de Quooker front cadeau* (t.w.v. €1.845,-) bij aankoop van een keuken.

Maak eenvoudig onderstaand een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies voor uw nieuwe keuken. U bent van harte welkom in een van onze 10 bijzondere showrooms, waar u altijd de laatste trends en innovaties op het gebied van keukens vindt. Of u nu op zoek bent naar een donkere of lichte keuken, een strakke of landelijke keuken, bij ons kunt u deze ervaren, zien én voelen.

*actievoorwaarden van toepassing

Plan uw afspraak

Quooker Front | Een kraan die schittert in eenvoud

De kraan geeft: koud, warm, kokend, gekoeld en bruisend water. Het loepzuivere design van de Front springt meteen in het oog. Een strakke buisvorm. Clean, minimalistisch en tegelijkertijd uitgesproken. Anders dan bij andere Quooker-kranen, zit de hendel voor warm en koud water aan de voorkant, dicht bij de uitloop. Wel zo handig.

De Front is verkrijgbaar in twee finishes: roestvrij staal en zwart. De kraan is met ieder Quooker-reservoir te combineren. Net als bij andere Quooker-kranen druk je de kindveilige bedieningsknop twee keer in en draai je tegen de klok in voor direct 100°C kokend water. Draai de kartelknop tot de eerste klik voor gekoeld water. Tap bruisend water door verder te draaien tot de tweede klik.