Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Kookplaten

Een kookplaat is één van de meest essentiële onderdelen van een keuken. Tegenwoordig is er een grote variatie aan kookplaten verkrijgbaar. Afhankelijk van persoonlijke voorkeuren is er voor ieder type kok een soort kookplaat. Of u nu liever voor gemak kiest of juist uren in de keuken doorbrengt voor culinaire hoogstandjes. Hieronder staan voor u de voordelen van verschillende typen kookplaten op een rijtje.

Gaskookplaten

Gaskookplaten

Wat zijn nu precies de voor- en nadelen van een gaskookplaat?

Gaskookplaten

De meest traditionele soort kookplaat is de gaskookplaat. Een gaskookplaat wordt getypeerd door de open vlam, waardoor vele professionele- en hobbykoks een voorkeur voor dit type kookplaat hebben. Deze klassieker is niet weg te denken uit de keuken van een echte kookliefhebber. 

Gas-op-glas kookplaten

Gas-op-glas kookplaten

De gas-op-glas kookplaat is een moderne variant van de traditionele gaskookplaat. Lees meer over deze kookplaat.

Gas-op-glas kookplaten

De gas-op-glas kookplaat is een moderne variant van de traditionele gaskookplaat. De gas-op-glaskookplaat heeft een glas-keramische ondergrond, net zoals inductie en keramische kookplaten, waardoor deze gemakkelijk kan worden schoongehouden. Met de gas-op-glas kookplaat kiest u voor een echte klassieker in een modern jasje!

Inductie kookplaten

Inductie kookplaten

Lees hier meer over alle voor-en nadelen van de inductiekookplaat.

Inductie kookplaten

De inductie kookplaat wordt gekenmerkt door zijn efficiënte en energiebesparende eigenschappen. Bij een inductiekookplaat wordt slechts de bodem van de pan verhit, waardoor er weinig energie verloren gaat tijdens het koken.

Keramische kookplaten

Keramische kookplaten

Lees hier meer over de voor- en nadelen van keramische kookplaten.

Keramische kookplaten

Een keramische kookplaat wordt aanzienlijk sneller warm dan een traditionele gaskookplaat en is daarnaast ook nog eens makkelijk schoon te houden door het egale oppervlak. Met een keramische kookplaat kiest u dus voor het gemak, maar levert u niets in wat betreft de kwaliteit van de kookplaat.

Pitt Cooking

Pitt Cooking

Lees hier meer over Pitt Cooking

  • Lees meer

Pitt Cooking

De populariteit van Pitt Cooking stijgt de laatste jaren aanzienlijk. Dit komt voornamelijk doordat de grove pitten uw keuken direct een luxueuze en vooral unieke uitstraling bezorgen. Pitt Cooking is niet alleen een lust voor het oog in een moderne of design keuken, maar biedt ook vele praktische voordelen. Lees hier meer over Pitt Cooking.

Wat kost een keuken?

De prijs van een keuken is afhankelijk van vele keuzes. Welke keukendeuren?  Welk materiaal? Welk keukenblad? Welke keukenapparatuur?

  • Geef al uw voorkeuren aan
  • Ontvang direct een prijsindicatie
  • Plan een afspraak in de winkel
Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Bij Mandemakers Keukens heeft u de keuze uit de grootste collectie keukenapparatuur en in de keukenwinkels kunt u deze collectie zien, aanraken en uitproberen. Bekijk onze veelzijdige collectie keukenapparatuur.

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigingen

  • 10 vestigingen door heel Nederland