Landelijke keukens - Mandemakers Keukens

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Landelijke keukens

Nostalgisch, warm en eindeloos te combineren

LANDELIJKE KEUKENS

Nostalgisch, warm en eindeloos te combineren. Landelijke inrichtingen zijn van alle markten thuis en naar uw eigen smaak te perfectioneren. Op zoek naar de inrichting voor uw landelijke keuken? Laat u inspireren door onze landelijke keuken specialisten. U leest hier alles over opstellingen, kleuren en natuurlijke materialen. En, weet u het al: kiest u voor modern landelijk of klassiek landelijk?

Landelijke keuken inrichten

Met een landelijk ingerichte keuken haalt u het platteland in huis. Dat betekent het gevoel van boerencake, van met het hele gezin rond de grote houten tafel aan een mok koffie.

Keukenapparatuur landelijke stijl

Het fornuis, de oven en de koelkast zijn essentieel in een landelijke keuken. Met de juiste landelijke apparatuur en een strategische opstelling slaat u twee vliegen in één klap: de apparatuur werkt voor u en ze maken uw keuken in een oogopslag landelijk.

Geschiedenis van de landelijke keukenstijl

De landelijke keukenstijl kent zijn oorsprong van het Franse platteland in de 19e eeuw. Het vormt een afspiegeling van het leven, wonen en werken tussen de akkers. Dat betekende een eenvoudig bestaan, met veel warmte en gezelligheid.

Natuurlijke materialen

Bij landelijke keukens horen natuurlijke materialen als hout, graniet en composiet. Die verwerken in vloer of werkblad geven de robuuste uitstraling die u meevoert naar het platteland. Ook in kasten, rekken of ophangingen zijn deze natuurlijke materialen een must.

Landelijke recepten

Landelijke recepten

Een landelijke keuken vraagt om landelijke recepten. Een heerlijke maaltijdsalade, of wat dacht u van een stoofgerecht met boeren appeltaart toe?

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de M-Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

Wat kost een keuken?

De prijs van een keuken is afhankelijk van vele keuzes. Welke keukendeuren?  Welk materiaal? Welk keukenblad? Welke keukenapparatuur?

  • Geef al uw voorkeuren aan
  • Ontvang direct een prijsindicatie
  • Plan een afspraak in de winkel
Moderne keukens

Vindt u de landelijke stijl mooi maar bent u meer een type voor strakke lijnen en gladde materialen? Neem dan een kijkje bij onze moderne keukens.

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigngen

  • 8 vestigingen door heel Nederland