Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Advies op maat, vanuit huis

Bij Mandemakers zijn de mogelijkheden eindeloos. Een bezoek aan onze showroom is onmisbaar wanneer je je droomkeuken samenstelt. Je blijft dan ook van harte welkom in onze winkel. We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen die vanuit het RIVM zijn opgesteld voor een veilig bezoek aan onze winkel. We begrijpen echter ook dat je dit bezoek, vanwege het coronavirus, wellicht nog even uitstelt.

Bij Mandemakers draait elke keuken om maatwerk én slimme oplossingen. En dit is exact de reden waarom we voor jou een slimme oplossing hebben bedacht: ontwerp je droomkeuken vanuit je huis. Wat moet je doen? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op om je voorkeuren en ideeën te bespreken. 

Voor een uitgebreide toelichting op je schets komen we graag bij je thuis of plannen we een videogesprek. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Wat houdt een online advies in?

  • We maken met passie en plezier een schets op basis van je opgegeven wensen 
  • We komen met functionele, innovatieve en slimme oplossingen
  • We geven een prijsindicatie 

Wat kan je zelf doen?

  • Stuur ons alle inspiratie (foto’s, Pinterest etc.) die je al hebt opgedaan 
  • Denk alvast na over apparatuur die je graag in je keuken wilt hebben

Advies?

Online videogesprek
We begrijpen dat je een bezoek aan de winkel nog even uitstelt. De gezondheid van klanten en medewerkers staat ook bij ons voorop. Daarom bieden we ook een online adviesgesprek aan. Een online videogesprek vind eenvoudig en kosteloos plaats via Google Meet. 

Huisbezoek
Wil je liever thuis blijven maar wel direct contact hebben met een van onze keukenadviseurs? Dan komen we graag bij je thuis om jouw droomkeuken te ontwerpen. Op een moment dat het jou uitkomt! 

Gewone afspraak
Voor een gewone afspraak kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht op de winkelafspraak pagina.

Mandemakers keukens bij u thuis

Landingsactie
Aanhef