Marathon

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

 

Beste klant,

Alles gaat op het moment anders, ook bij Mandemakers keukens.

U blijft van harte welkom in onze winkels, maar we letten extra op uw gezondheid en die van onze medewerkers. Uiteraard laten we ons leiden door de adviezen en voorschriften van de overheid en het RIVM. 

Kunnen we onze winkels open houden of juist niet? Ook voor ons een belangrijke afweging. Gezien het kleinschalige karakter van onze winkels hebben we besloten dat onze winkels open kunnen blijven.  We kunnen werken op gepaste afstand van elkaar en we zorgen ervoor dat er een beperkt aantal mensen in de winkel aanwezig is. 

En omdat onze winkels geopend zijn gaat de reeds geplande ‘Mandemakers Marathon’ ook door. De Mandemakers Marathon is onze grootschalige promotie die we tweemaal per jaar organiseren. Tweemaal per jaar bieden we onze keukens aan tegen extra gunstige prijzen en iedere dag maken klanten kans op een gratis keuken. 

We vragen wij uw begrip voor de voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van u vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Ik wens u en iedereen om u heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,
Stefan Mandemakers

 

 

25% korting op al onze keukens

Waar bent u naar op zoek?

Vind de keuken die bij uw stijl past en ontdek alle mogelijkheden. Iedere keuken is volledig naar uw eigen wensen aan te passen.

Vind de keuken die bij uw stijl past en ontdek alle mogelijkheden. Iedere...

Lees verder

Vind de keuken die bij uw stijl past en ontdek alle mogelijkheden. Iedere keuken is volledig naar uw eigen wensen aan te passen.

Elke dag kans op een gratis keuken

Video: zo verrassen wij de keukenwinnaars!

Koopt u tijdens de Marathon - van maandag 16 t/m zondag 29 maart - een keuken bij Mandemakers? Dan maakt u de dag erop automatisch kans op een keukencheque t.w.v. €7.500. We stoppen uw naam in de tombola en we verrassen elke dag een nieuwe keuken winnaar. Bekijk in de video hoe we in onze vorige editie 11x op pad gingen met een keukencheque!

 

Terug
Sluiten