Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Moderne keukenapparatuur

Keukenapparatuur is per definitie modern. Maar niet alle ovens en andere apparaten sluiten aan bij het moderne karakter van uw keuken. Welke moderne keukenapparatuur heeft de juiste strakke uitstraling? Lees hier alles over de laatste trends, zoals pitt cooking en de stoomoven.

Moderne kooktechnieken

De inductiekookplaat en de keramische kookplaat zijn moderne alternatieven voor het traditionele gasfornuis. U associeert de kookplaten direct met de moderne keuken. De strakke vormgeving van de platen draagt hieraan bij. Ook koken op gas is te integreren in de moderne keuken. Met stijlvolle houders boven de gaspitten krijgt de gaskookplaat een moderne look.

Pitt-cooking

U kunt ook kiezen voor pitt-cooking: afzonderlijke gaspitten die ver uit elkaar staan, zodat de pannen alle ruimte hebben. Alle kooktechnieken (braden, sudderen, wokken, grillen, koken) zijn mogelijk.

Dankzij een gecombineerde brander is koken op hoog vermogen (wokken) probleemloos af te wisselen met koken op laag vermogen (sudderen). De brander is met één knop te bedienen. Deze dubbele brander kan 30 procent meer vermogen leveren dan de traditionele brander.

De pitten zijn opgesteld in een door u gewenste indeling en passend in iedere keuken, bij ieder werkbladmateriaal. De kookpitten zijn geïntegreerd in het werkblad, dus eenvoudig schoon te maken, en de temperatuur van het werkblad blijft laag.

Stijlvolle apparatuur

Met welke moderne apparatuur doet u uw vrienden en kennissen versteld staan?

  • Een quooker. Deze kokendwaterkraan geeft ogenblikkelijk water van 100 graden Celsius. Dat bespaart u energie, water en tijd. Bovendien voldoet de quooker aan alle veiligheidseisen, zoals een kindveilige bedieningsknop. Eén op de vijf nieuwe keukens is tegenwoordig voorzien van een quooker.
  • Een ingebouwd koffieapparaat. Doet strak aan en verzorgt in een handomdraai uw cappuccino of latte machiatto.
  • Een in de kookplaat geïntegreerde afzuigkap van Gutmann Abaieo. Of juist een afzuigkap geïntegreerd in het plafond. Als we grepen en andere apparatuur wegwerken, waarom dan niet de afzuigkap?
  • Een designlamp met geïntegreerde afzuigkap. Verbluffend, praktisch en stijlvol.
  • Een wijnkoeler. Getuigt van rijke smaak en een voorkeur voor het bourgondische leven in eigen huis. In de luxere wijnkoelkasten kunt u zelf de temperatuur bepalen!
  • Met moderne inductie heeft u één grote plaat. Het maakt dan niet uit waar u de pan of pannen neerzet.
  • Domino-elementen, ofwel samengestelde pitten. Hiermee kunt u zelf uw kookplaat ontwerpen, door bijvoorbeeld gas en inductie te combineren. Ook grill en teppanyaki kunnen toegevoegd worden in één pit.
  • Een stoomoven gaart de gerechten door middel van de traditionele Aziatische stoomtechniek. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over uw aardappelen, vis of spinazie. Of over de volledige maaltijd tegelijk. U kunt vasthouden aan uw normale kookroutines, maar bespaart tijd en energie. Met een combi-stoomoven heeft u bovendien het gemak van de klassieke bakfuncties.

Daarnaast doet greeploze apparatuur wonderen voor de moderne uitstraling van uw keuken. De inbouw apparaten van Miele en Bauknecht maken uw wandmeubel compleet. Gaat u voor een versterkt effect? Kies dan voor hoge apparaten (bijvoorbeeld een wijkoeler en koelkast) aan weerszijden van het werkblad. De symmetrie die ontstaat versterkt de moderne look.

Meer over moderne keukenapparatuur

Wij adviseren u graag over de inrichting van uw keuken en het gebruik van moderne apparatuur. Wilt u zich een beeld vormen van de collectie moderne keukens? Bestel dan het gratis keukenboek of neem een kijkje in onze showroom.