Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Moderne hoekkeukens

Een moderne hoekkeuken kenmerkt zich door een strak, minimalistisch design. Deze keuken komt goed tot zijn recht in zowel een kleine als een grote ruimte, dankzij de praktische L-vorm opstelling. Door de diverse materialen en kleuren waarin de moderne hoekkeuken beschikbaar is, kunt u veel kanten op wat betreft het uiterlijk van deze keuken.

Kenmerken van moderne hoekkeukens

Moderne hoekkeukens zijn er in verschillende kleuren en maten. Toch hebben ze vaak een aantal eigenschappen gemeen. Zo wordt er bij de moderne hoekkeuken bijvoorbeeld vaak gebruik gemaakt van gladde oppervlakken, greeploze kasten en strakke apparatuur. De kasten in dit type keuken ogen vaak als één geheel, dankzij de strakke lijnen en het ontbreken van grepen. Het design van een moderne keuken is simpel en minimalistisch, zonder ‘onnodige’ toevoegingen. 

Een moderne hoekkeuken in diverse kleuren

De moderne hoekkeuken wordt vaak uitgevoerd in zwarte of witte kleur, of in aardetinten. Een opvallende kleur als accent maakt de moderne hoekkeuken helemaal af. Bij moderne hoekkeukens wordt veel gebruik gemaakt van glas, roestvrij staal en andere glanzende materialen. Ook gestroomlijnde afzuigkappen, luxe ovens en designkranen zijn een zeer geschikte toevoeging aan uw moderne hoekkeuken. Ondanks de typische eigenschappen van een moderne keuken, kunt u toch een unieke hoekkeuken creëren dankzij de verschillende, beschikbare materialen en kleuren.

Een open uitstraling met een moderne hoekkeuken

De moderne hoekkeuken is opgesteld in een L-vorm. Daardoor beschikt deze over veel beweegruimte, wat deze keukenopstelling erg praktisch maakt. Dankzij het ruimtebesparende karakter van een hoekkeuken, is deze bij uitstek geschikt voor kleinere keukens. Uiteraard kunt u de hoekkeuken zo ver laten doorlopen als u wilt, waardoor een moderne hoekkeuken ook goed tot zijn recht komt in grotere ruimtes. De open uitstraling waar moderne hoekkeukens over beschikken, zorgen voor een aangename en gezellige sfeer. 

Meer moderne hoekkeukens zien?

Bent u benieuwd naar de diverse moderne hoekkeukens in het assortiment van Mandemakers? Kom langs in een van onze showrooms. Hier bekijkt u op uw gemak alle verschillende keukens. Daarnaast voorzien onze adviseurs u graag van persoonlijk en passend advies.