Nieuwe keuken? Lees de ervaringen met Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Mandemakers Keukens krijgt een 8,8 op Trustpilot

Ervaringen met Mandemakers Keukens

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Mandemakers Keukens.

Lees ervaringen of schrijf zelf een review over de aankoop van een nieuwe keuken

De aankoop van een nieuwe keuken is iets wat u niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Mandemakers Keukens te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Mandemakers Keukens.

Lees ervaringen of schrijf zelf een review over de aankoop van een nieuwe keuken

De aankoop van een nieuwe keuken is iets wat u niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Mandemakers Keukens te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Mandemakers Keukens. Deze zijn geplaatst op de website Trustpilot.nl

 • Wij zijn zeer goed geholpen door Dragon … 8,0

  Beoordeling door bevestigde koper
  Geplaatst op 22.01.2018
  Wij zijn zeer goed geholpen door Dragon en hij denkt ook mee wat het beste is om te doen. We kregen ook nog een heerlijke lunch aangeboden. Ze nemen de tijd voor je en het ontwerp is ook mooi geworden. Als de levering en plaatsing ook zo gaat, krijgen ze van mij een 10.
  Beste meneer/mevrouw Heeren,

  Voor nu alvast bedankt voor uw 4 sterren review, we gaan er van uit dat het een 10 wordt. Fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent door onze verkoopadviseur Dragan, daar zal hij blij mee zijn! Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken.

  Met vriendelijke groet,

  Twan Verlinden - Mandemakers Keukens
  Mandemakers Keukens
  Geplaatst op 23.01.2018
 • Super keuken bedrijf 10,0

  Beoordeling door bevestigde koper
  Geplaatst op 20.01.2018
  Mandemakers keukens woerden is een super vriendelijk ,gastvrij en klantvriendelijk bedrijf.super goed geadviseerd en met de kennis en vooral het meedenken van de adviseur tot een ontwerp en aankoop van mijn nieuwe keuken gekomen.kan ze iedereen aanbevelen super bedrijf.kan persoonlijk omdat ik ook  ... lees meer
  Mandemakers keukens woerden is een super vriendelijk ,gastvrij en klantvriendelijk bedrijf.super goed geadviseerd en met de kennis en vooral het meedenken van de adviseur tot een ontwerp en aankoop van mijn nieuwe keuken gekomen.kan ze iedereen aanbevelen super bedrijf.kan persoonlijk omdat ik ook door hem geholpen ben de heer örs özdemir aanbevelen jarenlange ervaring en dat merk je tijdens de aankoop van je keuken. ... lees minder
  Beste meneer/mevrouw Oostenbruggen,

  Wat een prachtige review! Graag wil ik u hier hartelijk voor bedanken, dit is waar Mandemakers keukens voor staat! Wij willen u via deze weg alvast ontzettend veel kookplezier toe wensen.

  Mariska Jacobs - Mandemakers Keukens
  Mandemakers Keukens
  Geplaatst op 21.01.2018
 • Prima geholpen en fijn vertoeven … 8,0

  Beoordeling door bevestigde koper
  Geplaatst op 20.01.2018
  Prima geholpen en fijn vertoeven tijdens de voorgesprekken. Als de afhandeling en plaatsing van de keuken net zo goed gaan kunnen we 5 sterren uitdelen. Vol vertrouwen zien wij de plaatsing tegemoet. Er zijn veel mogelijkheden en er is goed meegedacht met ons. Het uiteindelijke ontwerp zijn we erg  ... lees meer
  Prima geholpen en fijn vertoeven tijdens de voorgesprekken. Als de afhandeling en plaatsing van de keuken net zo goed gaan kunnen we 5 sterren uitdelen. Vol vertrouwen zien wij de plaatsing tegemoet. Er zijn veel mogelijkheden en er is goed meegedacht met ons. Het uiteindelijke ontwerp zijn we erg tevreden over. ... lees minder
  Beste meneer/mevrouw Vliet,

  Wij gaan altijd voor de 5 sterren natuurlijk en gaan ervoor zorgen dat u straks heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken!

  Met vriendelijke groet,

  Inge Vermeulen - Mandemakers Keukens
  Mandemakers Keukens
  Geplaatst op 20.01.2018
 • Van aankoop tot levering! 8,0

  Beoordeling door bevestigde koper
  Geplaatst op 18.01.2018
  Proces aankoop keuken tot levering goed verlopen. Prima advisering door verkoper Dave. Paar onvolkomendheden bij levering. Ontbrekende documentatie. Ontbrekende electra aansluiting. Summiere uitleg apparatuur. Deze zijn goed opgelost, al duurde het wel even.
  Beste meneer Belis,

  Onze excuses dat het wat langer heeft geduurd voor u alle documentatie,uitleg en dergelijke had maar super om te horen dat het nu allemaal op orde is. We wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

  Met vriendelijke groet,

  Wendy Schouten - Mandemakers Keukens
  Mandemakers Keukens
  Geplaatst op 18.01.2018
 • Super! 10,0

  Beoordeling door bevestigde koper
  Geplaatst op 17.01.2018
  Goedeservice, fijne adviseurs en een goede sfeer. De adviseurs hebben goede kennis en spelen in op je wensen
  Beste meneer/mevrouw Beus,

  Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze adviseurs en over de sfeer in de showroom. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie 5 sterren review!

  Met vriendelijke groet,

  Twan Verlinden - Mandemakers Keukens
  Mandemakers Keukens
  Geplaatst op 17.01.2018
Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?