Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw


Mandemakers bij u thuis

Voor keukeninspiratie gaat u natuurlijk het liefst naar de showroom. Keukens moet je ervaren, zien, voelen. Bij Mandemakers begrijpen we dat als geen ander. Maar we begrijpen ook dat in de huidige omstandigheden dit wellicht even niet kan. U blijft van harte welkom in onze showrooms, waar we uiteraard de nodige maatregelen treffen. Uw gezondheid én die van onze medewerkers staat voorop, altijd.

Het gemak van onze showroom kunt u nu ook thuis ervaren. Inspiratie & advies, veilig, eenvoudig én comfortabel via een online of telefonische afspraak met één van onze keukenadviseurs. Zo hoeft u de deur niet uit, en geven we samen uw nieuwe keuken vorm. En die hartelijke handdruk? Die houdt u gewoon van ons tegoed.

Vul uw voorkeursvestiging en telefoonnummer in via het online afspraakformulier, en één van onze online keukenadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Indien gewenst ook buiten reguliere kantooruren.

Maak een online afspraak

Landingsactie
Aanhef

Welke stijl past bij u?

Waar bent u naar op zoek?

Vind de keuken die bij uw stijl past en ontdek alle mogelijkheden. Iedere keuken is volledig naar uw eigen wensen aan te passen.

Vind de keuken die bij uw stijl past en ontdek alle mogelijkheden. Iedere…

Lees verder

Vind de keuken die bij uw stijl past en ontdek alle mogelijkheden. Iedere keuken is volledig naar uw eigen wensen aan te passen.

Bekijk onze collectie per merk