Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Nieuwe keuken

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u bij Mandemakers Keukens aan het juiste adres. Al ruim 35 jaar zijn wij op de hoogte van de nieuwste keukentrends en daarmee dé specialist in nieuwe keukens. Wij helpen u dan ook graag inde keuze van uw nieuwe keuken.

Een nieuwe keuken voor iedereen

De keuken is het bruisende hart van uw huis. Het kopen van een nieuwe keuken doen we niet iedere dag en is ook niet een beslissing die u zomaar neemt. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare keuken, een bijzondere designkeuken of een landelijke keuken, Mandemakers Keukens heeft voor ieder wat wils.

Ruime collectie a-merken

Bij Mandemakers Keukens houden we van kwaliteit. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. Daarom verkopen wij enkel de beste producten. Bekende A-merken als Barletti, SieMatic en New Classic zorgen voor een mooi assortiment nieuwe keukens.

Welke nieuwe keuken past bij u?

Een design keuken of misschien een toch een landelijke stijl? Welke nieuwe keuken past het beste bij u? Dat is natuurlijk persoonsgebonden, maar we helpen u graag de beste keuze te maken. Voor inspiratie bestelt u het gratis keukenboek en voor een persoonlijk 3D ontwerp speelt u gratis met onze digitale keukenplanner. Maar u bent natuurlijk ook altijd welkom in één van onze vestigingen voor een passend advies en een lekker kopje koffie.

Kosteloos
Mandemakers keukenboek
Inspiratie magazine

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú kostenloos thuisbezorgd!