Veelgestelde vragen

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Wij geven u graag een passend antwoord op uw vragen

Veelgestelde vragen

Mandemakers Keukens beantwoordt graag al uw vragen rondom uw nieuwe keuken. We hebben de meest gestelde vragen alvast voor u op een rij gezet.

Maak een afspraak

Heeft u interesse om in alle rust de mogelijkheden van een Mandemakers Keuken te bespreken? Maak dan eenvoudig een afspraak op een moment dat het u uitkomt.

Toch nog vragen?

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Bezoek dan onze contactpagina en stel uw vraag aan een van onze specialisten.

Alles over inmeten, levering en montage

Het kopen van een keuken is een enorm proces. Nadat u de keuken heeft gekozen, komen we bij u thuis inmeten en gaan we vervolgens de keuken leveren en eventueel monteren. Lees meer

Wat zijn de actievoorwaarden van Mandemakers?

Bekijk hier de algemene actievoorwaarden. 

Hoe lang bestaat Mandemakers Keukens?

Ruim 35 jaar geleden startte Ben Mandemakers zijn keukenzaak in een klein schuurtje achter het huis van zijn ouders. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de meest toonaangevende zaak van de Benelux. Lees meer over Mandemakers Keukens.

Hoe groot is Mandemakers Keukens?

Mandemakers Keukens heeft acht vestigingen door heel Nederland. Al onze showrooms zijn onderscheidend en inspirerend. U vindt ons in Barendrecht, Beuningen, Groningen, Kaatsheuvel, Wateringen, Woerden, Zwolle en Zutphen.

Is Mandemakers Keukens een echt familiebedrijf?

Ondanks de enorme omvang van het bedrijf houdt Ben Mandemakers zich nog altijd intensief bezig met de dagelijkse gang van zaken. Gelukkig wordt hij inmiddels ondersteund door zijn oudste zoon Stefan en middelste zoon Dennis. Stefan is verantwoordelijk voor het commerciële aspect van het bedrijf, Dennis voor de service. Ben Mandemakers is verantwoordelijk voor de organisatie en de inkoop. Samen blijven ze onverminderd aan de weg timmeren.

Welke keukencollecties verkoopt Mandemakers Keukens?

Wij hebben een zeer diverse collectie keukens en merken waaronder de eigen M-collectie, New Classic (handgemaakt), Barletti (exclusieve designkeukens), Victorians (Engelse stijl) en Ariadne at Home (landelijk modern). Ook is Mandemakers de grootste SieMatic-dealer van Nederland.

Waar kan ik inspiratie opdoen?

Mandemakers Keukens inspireert u op het gebied van keukens, o.a. door de vele prachtige opstellingen in onze showrooms. Ook kunt u enkele keukens die we reeds geplaatst hebben bij onze klanten bekijken. U kunt natuurlijk ook thuis op de bank inspiratie opdoen door ons Keukeninspiratieboek aan te vragen. Volg ons ook op Facebook en lees ons inspiratieblog. Hier publiceren we regelmatig de laatste trends op het gebied van keukens, koken en interieur.

Kan ik mijn eigen granieten keukenblad uitzoeken?

Ja zeker. Wij hebben een eigen granietfabriek voor de productie van granieten werkbladen. Hierdoor beschikken we over scherpe prijzen en is er ongelofelijk veel keus. Wanneer u voor een granieten keukenblad kiest kunt u van de mogelijkheid gebruik maken om uw blad zelf te gaan uitzoeken.

Is Mandemakers Keukens CBW-erkend?

Mandemakers Keukens heeft CBW-erkenning en is hierdoor erg betrouwbaar. CBW-erkenning biedt u gegarandeerde zekerheid. Met deze CBW-erkenning hebben wij verkoopwaarden die u extra goed beschermen bij de aankoop van uwkeuken. Onafhankelijke klachtafhandeling en garantie zijn zo voor u vanzelfsprekend. Mochten er onverhoopt geschillen voorkomen, dan neemt CBW de zaken over en geeft garantie af.

Welke apparatuur verkoopt Mandemakers Keukens?

Mandemakers Keukens voert merken als Smeg, Boretti, Bosch, Bauknecht, Kitchenaid, Lancelotti, Gaggenau, AEG, Atag, Siemens, Miele, Quooker, Franke en Whirlpool. De keuze is enorm en de prijs van onze apparatuur is altijd concurrerend.

Kan ik bij Mandemakers Keukens ook losse apparatuur kopen?

Ja dat kan. Als u een of meerdere apparaten wilt vervangen dan adviseren wij u graag in een van onze showrooms.

Kan ik bij Mandemakers Keukens altijd een offerte aanvragen?

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook bestaat de mogelijkheid om een 2D- of 3D te laten maken zodat u een goed beeld krijgt van hoe de keuken in uw woning eruit gaat zien. Het is handig om hiervoor een afspraak te maken in een van onze showrooms zodat wij alle tijd voor u hebben.

Krijg ik bij Mandemakers een tekening van mijn nieuwe keuken?

Onze keukenadviseurs zijn specialisten in persoonlijk advies. Wanneer u een goed beeld hebt van uw nieuwe keuken maken zij een 2D- of 3D tekening van de keuken. In een 3D tekening kunnen zij zelfs een deel van de woon- of eetkamer meenemen zodat u precies kunt zien hoe de keuken in uw woning eruit gaat zien. Op onze website kunt u zelf ook een 3D tekening maken. Wanneer alles definitief is ontvangt u ook een leidingschema. Dit is een tekening van hoe leidingen (zoals voor gas, water en elektriciteit) moeten worden aangelegd als voorbereiding op de plaatsing van uw keuken.

Moet ik een aanbetaling doen wanneer ik bij Mandemakers Keukens een keuken koop?

Nee, bij ons hoeft u niets aan te betalen. Dat is vertrouwen van ons en veilig voor u.

Wat als ik nog niet precies weet wanneer mijn nieuwe keuken geleverd moet worden?

Als u nog niet weet wanneer uw nieuwe keuken geleverd moet worden, bijvoorbeeld als u een nieuwbouwhuis hebt gekocht, dan kunt u uw keuken op afroep kopen. Hieronder leest u wat dit inhoudt.

Wat houdt het in als ik een keuken koop op afroep?

Dat betekent dat wij uw keuken hebben gereserveerd bij de fabrikant. Deze keuken is nog niet geproduceerd, maar wel door u gekocht. U kunt uw keuken nu nog aanpassen. Na het definitief plaatsen van de bestelling gaat het produceren van de keuken van start en bepalen we in overleg met u wanneer de keuken klaar moet zijn. Wij bieden u de service om uw keuken kosteloos op afroep te laten staan. Uw keuken mag maximaal twee jaar op afroep staan. Bij andere keukenzaken moet u bij een afroep die langer dan één jaar is, extra kosten gaan betalen in verband met prijsschommelingen.

Wordt er altijd ingemeten als ik een keuken koop bij Mandemakers?

Wanneer u uw keuken door ons laat monteren komt er een door ons opgeleide, gespecialiseerde inmeter bij u thuis voordat we de keuken bestellen. Onze inmeter meet de keuken door middel van een laser. Mocht u een nieuwbouwhuis hebben, dan moeten de binnenmuren staan. Bij een bestaande woning mag de oude keuken er nog gewoon staan. In overleg met u wordt bepaald wanneer de inmeter langskomt. Meestal reserveren wij één dagdeel voor het inmeten.

Wat als ik na de koop nog iets wil veranderen aan mijn keuken?

Dat is geen probleem. U kunt uw nieuwe keuken nog aanpassen totdat de keuken bij de fabrikant besteld is. De bestelling van de keuken wordt geplaatst na het inmeten en na controle door speciale ordercontroleurs van onze afdeling op het servicekantoor.

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe keuken geleverd wordt?

Wanneer uw keuken geleverd wordt is afhankelijk van de keuken die u kiest. Er is veel mogelijk als u uw keuken snel nodig heeft. Informeer hiernaar bij uw keukenadviseur. Als een korte levertijd echt belangrijk is kunt u ook informeren naar onze showroomkeukens die te koop staan. Deze kunnen direct uit de showroom geleverd worden en hierop krijgt u kortingen die hoog op kunnen lopen.

Wat als mijn keuken op een etage geleverd moet worden?

Geen probleem. Wij zijn in het bezit van een eigen kraan en leveren ook wanneer u op een etage woont.

Wat houdt montage van mijn keuken precies in?

Indien de keuken door ons wordt gemonteerd, bestaat de montage uit: het monteren van de tot de opdracht behorende kasten, werkbladen en inbouwapparaten. Het aansluiten van geleverde apparaten, kranen, spoelbakken e.d. behoort hier niet toe. Uiteraard kunnen wij dit wel voor uw verzorgen.

Wie monteert mijn keuken?

U kunt kiezen of u de keuken zelf wilt monteren of dat door onze eigen monteurs wilt laten doen. Onze monteurs zijn intern goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Afhankelijk van de grootte van de keuken komen er één of twee monteurs uw keuken monteren. De keuken wordt één werkdag na levering gemonteerd.

Worden bij de montage van mijn keuken ook alle apparaten aangesloten?

Nee, standaard worden bij de montage de apparaten niet aangesloten. Uiteraard kunnen wij dit wel voor u verzorgen. Wanneer u dit aangeeft bij uw keukenadviseur zorgen we ervoor dat er een monteur bij u komt die gekwalificeerd is om de apparatuur aan te sluiten.

Hoe zit het met de betaling van mijn keuken?

U betaalt bij de levering van uw nieuwe keuken, eventueel contant. Wij adviseren u echter om het bedrag een week voor levering over te maken op onze bankrekening of te komen afrekenen in onze showroom. Dit in verband met uw veiligheid en die van onze monteurs.

Wat als ik na de plaatsing van mijn keuken nog vragen heb?

Onze monteur neemt de keuken na plaatsing met u door en maakt een opleverrapport. Eén dag na plaatsing neemt uw vaste contactpersoon contact met u op. Mochten er dan eventuele manco's zijn, dan zal dezelfde monteur die ook uw keuken heeft geplaatst, terugkomen om het op te lossen. U kunt zelf ook altijd contact opnemen met onze serviceafdeling. Dan wordt u geholpen door uw eigen servicemedewerker. Deze staat iedere werkdag voor u klaar en is te bereiken op nummer (0416) 53 93 10.

Maandag t/m donderdag: 8.30 tot 17.30 uur
Vrijdag: 8.30 tot 17.00 uur

Hoe is de service geregeld bij Mandemakers Keukens?

Wij hebben een eigen serviceafdeling, gevestigd in ons servicekantoor in Waalwijk. U krijgt altijd een vaste contactpersoon bij wie u terecht kunt met vragen en die u kuntbereiken via telefoonnummer (0416) 53 93 10. Wij bieden altijd levenslange service.Mandemakers Keukens heeft de hoogst mogelijke klanttevredenheid als doel en daar werken we iedere dag hard aan.

Hoe lang heb ik garantie op mijn nieuwe keuken?

U heeft 5 jaar garantie op uw nieuwe keuken. Dat is vijf jaar lang compleet zorg- en risicovrijgenieten van uw keuken. De garantie op de keuken verloopt volledig via Mandemakers Keukens.

Hoe zit het met garantie op mijn apparatuur?

De service en garantie van apparaten wordt door de fabrikant verzorgd. U kunt rechtstreeks contact opnemen met het merk van het betreffende apparaat om een servicebezoek in te plannen. Elke fabrikant hanteert een andere garantie op hun producten. Naast de standaard garantie die de fabrikant aanbiedt kunt u ook altijd extra garantie bijkopen.

Hoe onderhoud ik mijn keuken van Mandemakers Keukens?

Gebruik daarvoor de speciaal ontwikkelde Bling-set, verkrijgbaar bij Mandemakers Keukens. De samenstelling van Bling zorgt voor een hygiënische en stralende keuken. Afhankelijk van de materialen in uw keuken kiest u een van de verschillende onderhoudssets. Meer informatie over Bling en de verschillende sets kunt u vinden op de website www.onderhoudset.nl.

Wat zijn de actievoorwaarden?

Bekijk hier onze actievoorwaarden.