Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Thuis Uit Eten in uw nieuwe Mandemakers Keuken

Een nieuwe keuken vraagt om een kitchen warming. En zo’n keuken, die wilt u toch aan iedereen laten zien? Bij aankoop van uw keuken heeft Mandemakers Keukens een culinaire verrassing voor u: een dinercheque van Thuis Uit Eten van maar liefst €250! 

Een bijzonder cadeau van Mandemakers Keukens, voor u en uw familie en/of vrienden. Bij Thuis Uit Eten kunt u bij toprestaurants in Nederland uw diner laten verzorgen met eventueel vele extra’s. Zo behalen we het maximale uit een geheel verzorgde avond. Hierdoor kunt u als gastheer/vrouw volledig ontspannen en optimaal het diner beleven. 

Het diner wordt verzorgd door Thuis Uit Eten

Met meer dan 40 toprestaurants en evenzoveel (sterren)chefs biedt Thuis Uit Eten een uniek Huis van Gastronomie. Zo creëren zij onvergetelijke culinaire momenten. Op basis van deze  klantbeloftes van Thuis Uit Eten:

  • Exclusief online toegang tot de beste restaurants en de beste chefs. Met het allerbeste eten en bijpassende wijnen brengt Thuis Uit Eten de ultieme gastronomische beleving.
  • Kwaliteit is geen daad, maar een gewoonte. Van de kleding, bezorgers tot de verpakking van diners: ieder detail klopt.
  • Thuis uit eten maar dan luxueus & gemakkelijk. Gastronomie zonder moeite.
  • Het is geschikt voor de bourgondiër, de levensgenieter, de fijnproever en de perfectionist. 

Thuis uit Eten biedt een ‘Huis van Gastronomie’, met toprestaurants zoals Ron Gastrobar At Home, De Kruidfabriek, Brut172, Restaurant Daalder, De Rozario en Restaurant Lokaal. Op dit culinaire platform vindt u de mooiste gerechten van (sterren) chef-koks zoals Ron Blaauw, Peter Lute, Hans van Wolde, Dennis Huwaë en Jermain de Rozario. Ga naar thuisuiteten.nl en laat u alvast inspireren door de mogelijkheden. 

Uw diner cheque verzilveren? 

Ga naar thuisuiteten.nl om uw diner te bestellen. Vul uw postcode in én de gewenste datum. Vervolgens kunt u uit een groot assortiment restaurants een keuze maken om uw cheque te verzilveren. Bekijk de menukaarten via de website om een passend diner te vinden naar uw wens. Uiteraard kunt u uw diner uitbreiden als u zelf wenst. Ga naar thuisuiteten.nl 

Eet smakelijk en geniet van de prachtige avond in uw nieuwe Mandemakers Keuken.

Gastvrije groet,

Familie Mandemakers  

 

Laat u culinair verrassen

Net zoals Mandemakers voor iedere smaak een passende keuken heeft, kunt u bij Thuis Uit Eten kiezen uit een breed scala van restaurants en menu’s. We geven u graag een klein voorproefje van de verschillende mogelijkheden:

Sterrendiner
Geniet van een sterrendiner met menu’s van o.a. Restaurant Lokaal, Restaurant Daalder, Brut172 en De Rozario. 

Shared Dining
Kies voor meerdere kleine gerechtjes om te delen van restaurants zoals Brasserie van Dam, D Cuisine of OLI MAZÍ.

Luxury Dining
Verrassend en luxe dineren? Dat kan bij restaurants zoals Moon, Bij Teus, Restaurant Bentinck en Le Barrage.

Oosterse keuken
Prikkel uw zintuigen en laat u meevoeren door de Oosterse keuken van bijvoorbeeld Ron Gastrobar At Home. Of kies voor de beste sushi voor thuis van Sushi by Encore.

Vegetarisch
Ook vegetarische opties zijn er genoeg bij Thuis uit Eten. U kunt vegetarische diners bestellen bij onder andere De Kruidfabriek, Restaurant Daalder en Bar Brasserie Joris.

image

Trots op uw nieuwe keuken?

Deel het met ons via @mandemakers_keukens! Tag ons in uw berichten, we kijken ook graag met u mee in de keuken tijdens uw diner van Thuis Uit Eten.

 

 

Geen poespas en pretenties, maar ongedwongen culinair genieten van ongecompliceerde en pure gerechten

Ron Blaauw

Algemene voorwaarden

Voor het thuisdiner dat u aangeboden wordt door Mandemakers Keukens en verzorgd wordt door Thuis uit Eten, gelden een aantal voorwaarden. Deze kunt u hier vinden.