Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Thuis Uit Eten in uw nieuwe Mandemakers Keuken

Een nieuwe keuken vraagt om een kitchen warming. En zo’n keuken, die wilt u toch aan iedereen laten zien? Bij aankoop uw keuken heeft Mandemakers Keukens een culinaire verrassing voor u: een dinercheque van Thuis Uit Eten van maarliefst € 500! Waarbij u kunt genieten van:

  • Een uitgebreid diner voor minimaal 4 personen
  • Bediening aan huis voor volledige ontzorging
  • Bijpassende styling van uw tafel met tafellinnen, prachtig servies, bijpassende glazen en bestek

Een culinair cadeau van Mandemakers Keukens, voor u en uw familie en/of vrienden. Bij Thuis Uit Eten kunt u bij toprestaurants in Nederland uw diner laten verzorgen met eventueel vele extra’s. Zo behalen we het maximale uit een geheel verzorgde avond. Hierdoor kunt u als gastheer/vrouw volledig ontspannen en optimaal het diner beleven.

Thuis Uit Eten 

Met meer dan 40 toprestaurants en evenzoveel (sterren)chefs biedt Thuis uit Eten een uniek Huis van Gastronomie. Zo creëren zij onvergetelijke culinaire momenten. Op basis van deze  klantbeloftes:

  • Exclusief online toegang tot de beste restaurants en de beste chefs. Met het allerbeste eten en bijpassende wijnen brengt Thuis Uit Eten de ultieme gastronomische beleving.
  • Kwaliteit is geen daad, maar een gewoonte. Van de kleding, bezorgers tot de verpakking van diners: ieder detail klopt.
  • Thuis Uit Eten maar dan luxueus & gemakkelijk. Gastronomie zonder moeite.
  • Het is geschikt voor de Bourgondiër, de levensgenieter, de fijnproever en de perfectionist. 

Uw diner cheque verzilveren? 

Ga naar Thuis Uit Eten om uw diner te bestellen. Vul uw postcode in én de gewenste datum. Vervolgens kunt u uit een groot assortiment restaurants een keuze maken om uw cheque te verzilveren. Bekijk de menukaaarten via de website om een passend diner te vinden naar uw wens. Uiteraard kunt u uw diner uitbreiden als u zelf wenst. Ga naar Thuis Uit Eten.

Eet smakelijk en geniet van de prachtige avond in uw nieuwe Mandemakers Keuken.

 

image

Trots op uw nieuwe keuken?

Deel het met ons via @mandemakers_keukens! Tag ons in uw berichten, we kijken ook graag met u mee in de keuken tijdens uw diner van Thuis Uit Eten.

 

 

Geen poespas en pretenties, maar ongedwongen culinair genieten van ongecompliceerde en pure gerechten

Ron Blaauw