Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Thuis Uit Eten in uw nieuwe Mandemakers Keuken

Een nieuwe keuken vraagt om een kitchen warming. En zo’n keuken, die wilt u toch aan iedereen laten zien? Bij aankoop van uw keuken heeft Mandemakers Keukens een culinaire verrassing voor u: een dinercheque van Thuis Uit Eten van maar liefst €500! Waarbij u kunt genieten van:

  • Een uitgebreid diner voor minimaal 4 personen
  • Bediening aan huis voor volledige ontzorging
  • Bijpassende styling van uw tafel met tafellinnen, prachtig servies, bijpassende glazen en bestek

Een culinair cadeau van Mandemakers Keukens, voor u en uw familie en/of vrienden. Bij Thuis Uit Eten kunt u bij toprestaurants in Nederland uw diner laten verzorgen met eventueel vele extra’s. Zo behalen we het maximale uit een geheel verzorgde avond. Hierdoor kunt u als gastheer/vrouw volledig ontspannen en optimaal het diner beleven. 

Uw culinaire cadeau

U ontvangt van ons, geheel kosteloos, een gastronomisch diner voor vier personen bij u thuis. En omdat een gastronomisch diner vraagt om een mooie omlijsting, zorgen wij ook voor bediening aan huis en het indekken van uw dinertafel. Uiteraard laten we uw keuken opgeruimd en schoon achter. Zo hoeft u maar één ding te doen: ongedwongen en culinair genieten van een smaakvol topdiner.

 

Laat u culinair verrassen

Hoe het werkt: de Thuis Uit Eten Conciërge service 

Een week voor de oplevering van uw nieuwe keuken, ontvangt u van ons een pakketje thuis met daarin de contactgegevens van de Thuis Uit Eten Conciërge service. U kunt hen bellen of mailen voor het maken van een telefonische afspraak. In deze afspraak, plant u een datum in voor het diner, kiest u het menu en de door u gewenste tafelstyling. Ook kunt u dieetwensen en eventuele allergieën doorgeven. 

Het diner wordt verzorgd door Thuis Uit Eten

Thuis Uit Eten biedt een ‘Huis van Gastronomie’, met toprestaurants zoals Ron Gastrobar At Home, De Kruidfabriek, Brut172, Restaurant Daalder, De Rozario en Restaurant Lokaal. Op dit culinaire platform vindt u de mooiste gerechten van (sterren) chef-koks zoals Ron Blaauw, Peter Lute, Hans van Wolde, Dennis Huwaë en Jermain de Rozario. Ga naar thuisuiteten.nl en laat u alvast inspireren door de mogelijkheden.

Welke tafelstyling kiest u? 

Een diner smaakt nog beter met een mooi servies! Voor uw thuisdiner zal Thuis uit Eten uw tafel piekfijn indekken. Uw eigen servies mag daarbij in de kast blijven staan en zo hoeft uw vaatwasser na het diner ook niet aan. Thuis Uit Eten neemt een luxe servies mee inclusief bestek, glazen en tafellinnen. U kunt een keuze maken uit twee tafelstijlen, te weten servies-stijlen ‘Marmeren Aarde’ en ‘Natuurlijk Schoon’.

Thuis Uit Eten  

Met meer dan 40 toprestaurants en evenzoveel (sterren)chefs biedt Thuis uit Eten een uniek Huis van Gastronomie. Zo creëren zij onvergetelijke culinaire momenten. Op basis van deze  klantbeloftes van Thuis Uit Eten:

  • Exclusief online toegang tot de beste restaurants en de beste chefs.Met het allerbeste eten en bijpassende wijnen brengt Thuis Uit Eten de ultieme gastronomische beleving.
  • Kwaliteit is geen daad, maar een gewoonte. Van de kleding, bezorgers tot de verpakking van diners: ieder detail klopt.
  • Thuis uit eten maar dan luxueus & gemakkelijk. Gastronomie zonder moeite.
  • Het is geschikt voor de bourgondiër, de levensgenieter, de fijnproever en de perfectionist. 

Het complete plaatje

Een gastronomisch diner vraagt natuurlijk om een mooie omlijsting. We zorgen daarom niet alleen voor een overheerlijke gerechten, maar ook voor bediening aan huis, het indekken en stylen van uw dinertafel en een sommelier die een bijpassend wijnarrangement serveert. Uiteraard laten we uw keuken opgeruimd en schoon achter. Zo hoeft u maar één ding te doen: ongedwongen en culinair genieten van een smaakvol topdiner.

Eet smakelijk en geniet van de prachtige avond in uw nieuwe Mandemakers Keuken

Gastvrije groet,

Familie Mandemakers

image

Trots op uw nieuwe keuken?

Deel het met ons via @mandemakers_keukens! Tag ons in uw berichten, we kijken ook graag met u mee in de keuken tijdens uw diner van Thuis Uit Eten.

 

 

Geen poespas en pretenties, maar ongedwongen culinair genieten van ongecompliceerde en pure gerechten

Ron Blaauw

Algemene voorwaarden

Voor het thuisdiner dat u aangeboden wordt door Mandemakers Keukens en verzorgd wordt door Thuis uit Eten, gelden een aantal voorwaarden. Deze kunt u hier vinden.