Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Mandemakers Keukens  x Thuis Uit Eten 

Bij aankoop van een keuken hebben we een culinaire verrassing voor u. Ontvang nu een dinercheque van Thuis Uit Eten*. Vanuit hét huis van keukens willen wij graag een volledig verzorgde avond genieten aanbieden in uw nieuwe Mandemakers keuken. Plan nu uw afspraak in één van onze inspirerende showrooms. 

Door onze samenwerking met Thuis Uit Eten kunt u bij toprestaurants in Nederland uw diner laten verzorgen met vele extra’s. Zo behalen we het maximale uit een geheel verzorgde avond. Hierdoor kunt u, als gastheer/vrouw, alsnog volledig ontspannen en optimaal het diner beleven.

Thuis Uit Eten

Met meer dan 40 toprestaurants en evenzoveel (sterren)chefs biedt Thuis uit Eten een uniek Huis van Gastronomie. Zo creëren zij onvergetelijke culinaire momenten. Op basis van deze  klantbeloftes:

  • Exclusief online toegang tot de beste restaurants en de beste chefs.Met het allerbeste eten en bijpassende wijnen brengt Thuis Uit Eten de ultieme gastronomische beleving.
  • Kwaliteit is geen daad, maar een gewoonte. Van de kleding, bezorgers tot de verpakking van diners: ieder detail klopt.
  • Thuis uit eten maar dan luxueus & gemakkelijk. Gastronomie zonder moeite.
  • Het is geschikt voor de bourgondiër, de levensgenieter, de fijnproever en de perfectionist.