Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

  

Tijdens de woonmaand bij hét huis van keukens willen we graag iets bijzonders voor u doen. U profiteert deze maand van maar liefst van 10% korting op alle keukens, van onze eigen Mandemakers Collectie, Siematic, Barletti tot aan de vtwonen collectie. Daarnaast maakt u bij aankoop van een keuken kans op een uniek interieuradvies van een vtwonen stylist!

Deze actieperiode duurt nog:

00
Dagen
00
Uur
00
Min
00
Sec

We ontvangen u graag in een van onze showrooms

De woonmaand bij hét huis van keukens staat in teken van dé nieuwste trends, designs en innovaties. Deze kunt u bij hét huis van keukens ervaren, zien én voelen. Maak eenvoudig online een afspraak met een van onze adviseurs of kom gewoon eens langs bij een vestiging bij u in de buurt.

Plan uw afspraak

✓  Persoonlijk en uitgebreid advies op maat

✓  We nemen alle tijd voor u en uw nieuwe keuken

✓  Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Deze actieperiode duurt nog:

00
Dagen
00
Uur
00
Min
00
Sec

Zin in een frisse nieuwe look & feel van uw huis? 

Bij aankoop van een keuken, tijdens de woonmaand, maakt u kans op een uniek interieuradvies van een échte vtwonen stylist. Een van de vtwonen stylisten komt bij u thuis en denkt mee over hoe u uw interieur een nieuwe look & feel kunt geven. 

Naast kleuradvies en een indelingsplan ontvangt u ook een uitgewerkt moodboard dat de toekomstige sfeer van uw woonkamer goed weergeeft. We geven er maar liefst 2 weg!

Terug
Sluiten