Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Landelijke keukens van Ariadne

Van landelijke modern tot klassiek

De Ariadne at Home collectie is destijds ontwikkeld door Stefan Mandemakers en Aty Luitze, hoofdredacteur van het magazine Ariadne at Home. De collectie bestond uit een landelijke uitstraling met modern gebruiksgemak en stijlvolle keukenapparatuur.

Op zoek naar een landelijke keuken? Neem eens een kijkje bij onze landelijke keukens of de Mandemakers Collectie

Ariadne at home keukens

Een landelijke en stijlvolle uitstraling met modern gebruiksgemak

Kosteloos
Mandemakers keukenboek
Inspiratie magazine

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú kostenloos thuisbezorgd!

Landelijke keukens

Landelijke keukens

Op zoek naar de inrichting voor uw landelijke keuken? Laat u inspireren door onze landelijke keuken specialisten.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

De ultieme leefkeuken

In de Ariadne keukens werden sfeer en gebruiksgemak op unieke wijze gecombineerd, met als resultaat de ultieme leefkeuken. Blikvangers zijn de RVS fornuizen en de opvallende werkbladen, terwijl de ontwerpers ook veel aandacht hebben besteed aan de hoeveelheid werk- en opbergruimte.

Thuis in ieder huis

De rustige, landelijke keukens van Ariadne at Home deden hun naam eer aan. Hier voelt u zich vanaf het eerste moment thuis. Landelijke keukens die helemaal van nu zijn, het resultaat van een bijzondere samenwerking. 

Echt Mandemakers

Bent u een liefhebber van een rustige, landelijk moderne keuken met een pure uitstraling? Waarin bovendien echt kan worden geleefd? Dan zijn deze keukens u op het lijf geschreven. 

Volop keuze

Behalve de exclusieve keukens van Ariadne at Home vindt u bij Mandemakers natuurlijk tientallen andere stijlvolle en praktische keukens. Van klassieke tot en met moderne keukens en van romantische tot en met design keukens: niets is onmogelijk. We bieden u zelfs de mogelijkheid om uw nieuwe keuken zelf in 3D te ontwerpen. Doe inspiratie op en stel uw perfecte keuken samen!

Bent u benieuwd naar de andere keukencollecties? Bekijk dan ook de Engelse Victorians keuken, de luxe design keukens van Barletti of de handgemaakte New Classic keukens.

Trends & blog

Wij vertellen u graag wat de laatste keukentrends zijn

  • Blijf op de hoogte!
Keukenapparatuur

Bij Mandemakers Keukens heeft u de keuze uit de grootste collectie keukenapparatuur en in de keukenwinkels kunt u deze collectie zien, aanraken en uitproberen.