Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Alle keukentrends vindt u bij hét huis van keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u meer weten over de laatste trends en innovaties op keukengebied? Dan bent u bij Mandemakers Keukens aan het juiste adres. Hier vindt u de meest recente trends en innovaties onderverdeeld in drie categorieën. Bekijk onderstaand de apparatuur-, kleuren- en materiaaltrends van dit moment en klik verder om meer te weten te komen over iedere keukentrend. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak met een van onze keukenadviseurs. 

De trends van dit moment

Trends komen en gaan, dat is een gegeven. Ditzelfde geldt ook voor keukentrends. Daarom volgen wij deze trends op de voet en zijn we nu al op de hoogte van de nieuwste keukentrends van 2023. Dankzij geavanceerde technologische ontwikkelingen bestaan er bijvoorbeeld continue ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur. Dit maakt het koken een stuk gemakkelijker, maar ook veel leuker. De meest recente apparatuur beschikt namelijk over verschillende handigheden die uw maaltijden nog smaakvoller maken, zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen. Ook op het gebied van kleur en materiaal bestaan er diverse innovaties. Nieuwe kleurcombinaties of juist een keuken in één kleur zorgen voor een exclusieve look. De nieuwste materialen dienen eveneens ter inspiratie voor uw nieuwe keuken. 

 

Meer trends bekijken?

Wilt u meer te weten komen over de meest recente trends of inspiratie opdoen over de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de nieuwste apparatuur, kleuren en materialen met eigen ogen. De voorbeeldkeukens bieden inspiratie en laten u verrassende combinaties ontdekken. Hier ontdekt u welke trends het beste passen bij uw keuken en voorkeuren. Bovendien kunt u met al uw vragen terecht bij onze professionele keukenexperts. Zij beantwoorden deze maar al te graag en voorzien u van een passend en persoonlijk advies.