Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Kokend water kranen

De nieuwste trends vindt u bij Mandemakers Keukens

De kraan waar u direct kokend water uit tapt maakt zijn opkomst. Deze revolutie in de keukenwereld brengt meer gemak in de keuken en kan bovendien ook tijdbesparend werken. Bij Mandemakers Keukens vindt u diverse opties van verschillende merken. Zo maakt u uw keuken compleet met een heetwaterkraan. Leest u met ons mee voor meer informatie over kokend water kranen?

Kokend water in een handomdraai

Het verkrijgen van kokend heet water was nog nooit zo makkelijk als met de revolutionaire heetwaterkraan. Deze handige 3-in-1 keukenkraan voorziet u van koel, warm en kokend water. Zo heeft u direct een kopje thee, maar ook voor het koken van pasta of rijst bent u snel voorzien van een pan met heet water. Een functionele oplossing in de keuken waarmee u een hoop tijd bespaart.

Bovendien is ook aan de veiligheid gedacht. Dankzij de speciale bediening kunnen kinderen geen kokend water uit de kraan tappen en dankzij de koele behuizing blijft de kraan op een normale temperatuur. Zo kunt u zich niet branden. 

De verschillende merken

Het aanbod van Mandemakers Keukens bestaat uit diverse merken, zodat u een ruime keuze heeft. Niet iedereen is hetzelfde en daarom bieden wij verschillende mogelijkheden met voor iedereen een passende oplossing. Zo heeft u de keuze uit de innovatieve merken Quooker, Franke en Aquahot. Deze innovatieve merken hebben stuk voor stuk hun eigen draai gegeven aan de heetwaterkraan. Zo heeft ieder merk zijn eigen kenmerken en heeft u bovendien de keuze uit diverse prijsklassen. 

Bekijk onze collectie

Bij Mandemakers Keukens vindt u altijd de laatste trends en innovaties. Bekijk ons brede assortiment aan kokend water kranen.

Bij Mandemakers Keukens vindt u altijd de laatste trends en innovaties.…

Lees verder

Bij Mandemakers Keukens vindt u altijd de laatste trends en innovaties. Bekijk ons brede assortiment aan kokend water kranen.

Meer weten over kokend water kranen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een kokend water kraan? Bekijk dan het online assortiment en vergelijk de diverse modellen en merken met elkaar. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het aanbod en leert u meer over welk model het beste bij u en uw keuken past. Om de kranen in het echt te bekijken en vragen te stellen aan een van onze keukenexperts brengt u een bezoekje aan een van onze keukenwinkels

Meer weten over kokend water kranen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een kokend water kraan? Bekijk dan het online assortiment en vergelijk de diverse modellen en merken met elkaar. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het aanbod en leert u meer over welk model het beste bij u en uw keuken past. Om de kranen in het echt te bekijken en vragen te stellen aan een van onze keukenexperts brengt u een bezoekje aan een van onze keukenwinkels.