Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Quooker

De innovatieve Quooker kokendwaterkraan is niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. De heetwaterkraan van Quooker vergroot het gemak en de efficiëntie in de keuken aanzienlijk, omdat u dankzij deze kraan altijd direct kokend water bij de hand heeft. Over de werking, voordelen en verschillende soorten leest u hier meer. Zo ontdekt u direct welke Quooker het beste bij u en uw keuken past.  

Wat is een Quooker kraan?

Een Quooker-kraan is een speciaal type kraan dat direct kokend water kan leveren. Dit kan verschillende voordelen hebben, afhankelijk van uw behoeften en levensstijl. 
Het is echter belangrijk op te merken dat Quooker-kranen en de bijbehorende installatiekosten duurder kunnen zijn dan conventionele kranen. Daarom is het de moeite waard om de kosten af te wegen tegen de voordelen en te bepalen of een Quooker-kraan geschikt is voor u.

Voordelen van een Quooker kraan

 • Direct kokend water

  Het grootste voordeel van een Quooker-kraan is natuurlijk het vermogen om direct kokend water te leveren. Dit is handig voor het snel bereiden van thee, koffie, soep, pasta en andere gerechten waarvoor kokend water nodig is.

 • Energiezuinig

  Quooker-kranen zijn ontworpen om zeer efficiënt te zijn en gebruiken doorgaans minder energie dan het koken van water op een traditioneel fornuis of waterkoker.

 • Ruimte besparend

  Een Quooker-kraan elimineert de noodzaak om een aparte waterkoker op uw aanrecht te hebben, wat ruimte kan besparen in uw keuken.

 • Veilig

  Quooker-kranen zijn uitgerust met beveiligingsfuncties om ongelukken te voorkomen. Ze hebben bijvoorbeeld een dubbele druk-draai bediening om te voorkomen dat kokend water per ongeluk wordt geactiveerd. Ook zijn er modellen met kinderbeveiliging.

 • Comfort en gemak

  Het hebben van direct kokend water bij de hand maakt veel dagelijkse keukenactiviteiten efficiënter en gemakkelijker. U kunt snel gerechten bereiden en zelfs gemakkelijk aangekoekte pannen reinigen.

 • Minder waterverspilling

  Omdat u direct kokend water krijgt, hoeft u niet te wachten tot koud water opwarmt en verliest u dus minder water bij het wachten.

 • Stijlvol ontwerp

  Quooker-kranen worden geleverd in verschillende stijlen en afwerkingen, waardoor u de kraan kunt kiezen die bij de esthetiek van uw keuken past

 • Waterfiltratie-optie

  Een Quooker-kraan kan worden uitgerust met een geïntegreerd waterfiltratiesysteem, waardoor u niet alleen kokend water krijgt, maar ook gefilterd water voor drinken en koken.

 • Bruisend water optie

  Gek op bruisend water? Dan is deze optie zeker aan te raden. Hierdoor zijn flessen bruiswater verleden tijd.

Kom alles te weten over de Quooker!

Is een Quooker kraan iets voor u, maar weet u nog niet zeker welke uitvoering het beste bij u en uw keuken past? Of heeft u nog meer vragen over de werking van de Quooker? Plan dan eenvoudig een advies gesprek.

Welke Quooker past bij u?

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan…

Lees verder

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Wat kost een Quooker?

Benieuwd naar de kosten van een Quooker? De prijs van een Quooker kokendwaterkraan varieert op basis van het model, de kleur en de functies die u kiest. Voor exacte prijzen en actuele aanbiedingen nodigen we u graag uit om langs te komen in een van onze winkels. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de verschillende Quooker kokendwaterkranen en hun prijzen. Vind een showroom in de buurt.

Duurzame keuze 

Maak bewuste keuzes voor het milieu en kies voor een Quooker-kraan. Met een Quooker bespaart u water en energie, wat bijdraagt aan de strijd tegen klimaatverandering. In vergelijking met een waterkoker tapt u met een Quooker precies de benodigde hoeveelheid water, zonder verspilling. Ons energiezuinige COMBI-reservoir met energielabel A levert zowel kokend als direct warm water, waardoor u nooit meer water onnodig hoeft te verwarmen. 

Kortom: een kokendwaterkraan van Quooker is in alle opzichten een verantwoorde aanschaf. Maak vandaag nog de duurzame keuze met Quooker!

Energie label A | Bespaar energie | Waterbesparend

Hoe werkt een Quooker?

Quooker heeft de kokend-water-kraan geïntroduceerd op de markt. Dankzij deze innovatie heeft u altijd kokend heet water bij de hand, maar tapt u ook net zo makkelijk warm of koud water uit dezelfde kraan. Het kokend hete water is afkomstig uit het speciale Quooker reservoir. Quooker heeft verschillende soorten reservoirs, zodat u ook dit element volledig afstemt op uw gebruik van de kraan. De keuze voor een reservoir hangt grotendeels af van het feit of u een warmwaterleiding heeft.

Door het beantwoorden van de volgende vragen weet u welk reservoir u nodig heeft:

 • Is er een warmwaterleiding aanwezig en wacht u vaak lang op warm water? Kies dan voor het waterreservoir Combi+.
 • Is er een warmwaterleiding aanwezig en hoeft u niet lang te wachten op warm water? Dan voldoet het waterreservoir PRO 3. 
 • Is er helemaal geen warmwaterleiding aanwezig? Kies dan voor de Combi.

Kom langs bij een showroom bij u in de buurt en ontdek Quooker bij Mandemakers Keukens.