Quooker – dé kokend waterkraan

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Quooker

Dé kokend waterkraan

Ontdek alle mogelijkheden bij Mandemakers

De kokend waterkaan van Quooker vergroot het gemak en de efficiëntie in de keuken aanzienlijk. Om deze reden zijn Quookers dan ook niet meer weg te denken uit nieuwe keukens. Of u nu al op zoek bent naar deze innovatieve kraan of nog twijfels heeft, Mandemakers Keukens heeft alle belangrijke informatie voor u uitgewerkt. Denk hierbij aan het assortiment, de voordelen en uiteraard de veiligheid. Bovendien biedt Mandemakers een uiteenlopend assortiment van Quooker kranen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gouden of een zwarte variant?

Een Quooker is snel, veilig en energiebesparend

Quooker Flex

Quooker Flex

De Quooker Flex beschikt over een flexibele uittrekslang voor koud en warm water. Zo kan kokend water alleen getapt worden wanneer de slang zich in de uitloop bevindt. Extra veilig dus! 

De losse Quooker kraan

Quooker kraan

Een Quooker kraan vergroot het gemak en de efficiëntie in de keuken aanzienlijk. Bekijk meer over dit type kraan.

Quooker Fusion

Quooker Fusion

Met de Quooker Fusion beschikt u niet alleen over kokend water, maar ook over koud en warm water. Zo geniet u van ultiem comfort en efficiëntie tijdens het koken.

De Gouden Quooker kraan

De Gouden Quooker kraan

De Gouden Quooker kraan heeft dezelfde gemakken als de normale Quooker kraan. Daarnaast is deze gouden kraan een eyecatcher in uw keuken 

De Zwarte Quooker kraan

De Zwarte Quooker kraan

Met de zwarte Quooker kraan speelt Quooker in op een populaire trend: donkere keukens. De zwarte Quooker kraan kan met verschillende materialen gecombineerd worden, zowel in een stoere als een chique keuken.

Voordelen kokend water kraan

Voordelen Kookend water kraan

Met een kokend water kraan geniet u van extra gezuiverd water, een energiezuinige kraan en bovendien een veilige werking voor zowel kinderen als volwassenen.

Installatie

Installatie

Het is zeker mogelijk om uw nieuwe kokend water kraan zelf te installeren! Benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken? We hebben de stappen voor u op een rijtje gezet.

Veiligheid

Veiligheid

Bij Quooker staat veiligheid te allen tijde voorop. Dit wil zeggen dat jong en oud de kraan op een veilige manier kan gebruiken. 

Kom naar één van onze winkels voor advies

Zuiver water, een energiezuinige werking en veiligheid staan bij Quooker voorop. Bovendien is een Quooker in iedere keuken te installeren. Wilt u meer weten over het merk of de verschillende producten? Kom langs in één van onze acht winkels en laat u adviseren door een van onze adviseurs!

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2017

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie