Ontdek de 40 jarige geschiedenis van Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Over Mandemakers

Over hét huis van keukens

Van jongensdroom tot wereldzaak

Ruim 40 jaar geleden startte Ben Mandemakers zijn keukenzaak in een klein schuurtje achter het huis van zijn ouders. Inmiddels is Mandemakers Keukens uitgegroeid tot de meest toonaangevende zaak van de Benelux. In die tijd had Ben één belangrijke drijfveer; hij moest en zou bewijzen dat het anders kon in de keukenbranche. We kunnen nu met een gerust hart zeggen dat hij dat helemaal bewezen heeft.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid hebben bij Ben Mandemakers altijd op de eerste plaats gestaan. En natuurlijk werden die twee factoren op de voet gevolgd door scherpe prijzen en een dijk van een service. De consument leerde Ben's aanpak snel waarderen.

Zo zorgde elke klant voor prachtige mond-tot-mondreclame. Al snel kwamen de eerste medewerkers; mensen die net zo fanatiek en enthousiast waren als Ben zelf. En het leuke is, dat diezelfde mensen nog steeds bij het bedrijf werken.

Ondanks de enorme omvang van zijn bedrijf - er zijn nu acht vestigingen - bemoeit Ben zich nog altijd intensief met de dagelijkse gang van zaken. Zo is hij bijvoorbeeld heel scherp op de kwaliteit van alles wat hij inkoopt. Zo kritisch dat de hele inkoop nog steeds onder zijn directe verantwoordelijkheid valt. Gelukkig wordt Ben inmiddels ondersteund door zijn oudste zoon Stefan.

Stefan is verantwoordelijk voor het commerciële aspect van het bedrijf en Ben voor de organisatie en de inkoop. Samen (en in de toekomst wellicht ook met zijn andere zonen) blijven ze onverminderd aan de weg timmeren.

Eigen stenenbladen fabriek

Mandemakers keukens is trotse eigenaar van een eigen stenenbladen fabriek. 

Afspraak maken

Heeft u interesse om in alle rust de mogelijkheden van een Mandemakers Keuken te bespreken?

Sponsoring

Mandemakers Keukens sponsort verschillende verenigingen 

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2018

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigngen

  • 8 vestigingen door heel Nederland

Ontwerp zelf uw droomkeuken

Nieuwsgierig geworden? Probeer onze 3D tool en ontwerp zelf uw droomkeuken.

Heeft u al een keuken gekozen en bent u alleen op zoek naar het prijskaartje? Gebruik dan de budgetplanner om de keuken te vinden die bij uw portemonnee past.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?