Stel uw eigen droomkeuken samen met onze exlusieve vtwonen collectie

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Keukencollectie

1. vtwonen keukens in samenwerking met Mandemakers

Lees alles over de vtwonen collectie in onze brochure

Mandemakers Keukens en vtwonen hebben hun krachten gebundeld. De ruim 35 jaar lange ervaring van Mandemakers Keukens in combinatie met de expertise van de beste stylisten van vtwonen heeft geleid tot het ontstaan van twee unieke vtwonen keukens.

Het resultaat bestaat uit een prachtige hoek- en eilandkeuken die gebaseerd zijn op dé trends van nu. Zowel de vorm als de kleuren en materialen van beide keukens kunnen naar ieders wens gemixt en gematcht worden. Met de nieuwe vtwonen collecties stelt u uw eigen droomkeuken samen. Nu exclusief verkrijgbaar bij Mandemakers Keukens!

Wilt u meer zien van de vtwonen Oak en White? Download dan nu de gratis brochure. Hierin vindt u nog meer prachtige foto's en informatie over de mogelijkheden van deze collectie.

vtwonen Oak

vtwonen Oak

De mix van kleuren en materialen in deze eilandkeuken zorgt voor een stoere uitstraling waarbij de huiselijke sfeer centraal staat. U geniet van optimale werkruimte en een slimme indeling van kasten en apparatuur. 

vtwonen White

vtwonen White

De robuuste elementen in deze vtwonen hoekkeuken zorgen voor een industriële look met een speels en sfeervol karakter. Dankzij de diverse opbergmogelijkheden wordt de ruimte maximaal benut. 

2. Onze vtwonen collectie

vtwonen Oak
vtwonen Oak

VTwonen Oak

Eyecatcher: 8 cm dik werkblad van beton

De warme sfeer heeft deze eilandkeuken te danken aan de eikenhouten fronten. Deze kleur hout staat prachtig bij het 8 centimeter dikke betonnen werkblad dat in de kleur cementgrijs is uitgevoerd en de zwarte metalen grepen. Beiden bevorderen het industriële karakter. Om het geheel te neutraliseren is er gekozen voor grote grijs gemêleerde vloertegels die dankzij hun eenvoud prachtig in het plaatje passen.

De keuken is voorzien van een spoeleiland met ingebouwde vaatwasser en ladekasten waar u al uw kookgerei netjes in kunt opbergen. Alle apparatuur is met de grootste zorg uitgekozen en bevindt zich op de meest praktische plekken in de ruimte. Meer weten over deze keuken?

Prijs vanaf: 12.500,-

vtwonen
vtwonen White
vtwonen White

VTwonen White

Eyecatcher: Lancellotti fornuis

Deze in mat wit uitgevoerde hoekkeuken heeft een basic basis, maar krijgt dankzij de verschillende industriële elementen een stoere look. Opvallend is allereerst het 8 cm dikke betonnen werkblad in de kleur antraciet met geintegreerde zwarte onderbouw spoelbak. Daarnaast springen ook de handgrepen en de kraan die beide in matzwart zijn uitgevoerd direct in het oog. De grote vloertegels met motief geven vervolgens een speelse twist aan de strakke industriële keuken.

Om al uw kookgerei netjes op te kunnen bergen is de keuken voorzien van diverse onderkasten met binnenladen waarbij u de keuze hebt uit een breedte van 60 of 90 centimeter. Ondanks de verschillende elementen, kleuren en materialen is deze keuken duidelijk een geheel. Meer weten over deze keuken?

Prijs vanaf: 12.500,-

vtwonen brochure

3. Lees meer in onze vtwonen brochure

Bent u geïnspireerd door onze unieke vtwonen keukens? Download dan nu onze gratis brochure bestaande uit 15 pagina's met informatie en foto's van zowel de complete keukens als de losse elementen. Zo kunt u alle details op uw gemak bekijken.

  • 15 pagina's inspiratie
  • Bekijk alle details van de keukens
  • Direct gratis downloaden

Download de vtwonen brochure

Download de vtwonen brochure
Ontdek de vtwonen collectie en meer!

Aanhef


GDPR checkbox*
(U kunt zich hier op ieder moment voor afmelden)

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

MET DEZE UNIEKE VTWONEN COLLECTIE KUNT U UW KEUKEN GEHEEL NAAR EIGEN WENS SAMENSTELLEN

Stefan Mandemakers, Commercieel Directeur

Bekijkt u de vtwonen keukens liever op uw gemak, met persoonlijk advies van een van onze ervaren adviseurs? Maak een vrijblijvende afspraak in een van onze showrooms. We helpen u graag verder.

Vtwonen keukens: twee keukens gebaseerd op dé trends van dit moment

De twee vtwonen keukens, een hoek- en een eilandkeuken, zijn tot stand gekomen door een samenwerking tussen Mandemakers Keukens en de stylisten van vtwonen. De ontwerpers en stylisten zijn tot een mix gekomen van kleuren en materialen waar vervolgens twee unieke vtwonen keukens uit zijn ontstaan. We vertellen u graag wat meer over deze speciale samenwerking met een uniek resultaat.

De stijl van de vtwonen keukens

In zowel de hoekkeuken als de eilandkeuken staat een industriële sfeer centraal. Dit komt voornamelijk tot stand door het 8 cm dikke betonnen werkblad, de speciaal ontworpen stanggrepen en de onderbouw spoelbak met designkraan. Om de vtwonen keukens een sfeervol karakter te geven, is er vooral gewerkt met natuurlijke kleuren, zoals grijs, zwart, wit en hout. Deze kleuren zijn warm van aard en onderling mooi te combineren.

Mix & match

Alle elementen in beide vtwonen keukens kunnen naar ieders wens gemixt en gematcht worden. Zo is de hoekkeuken uitgevoerd in mat wit en voorzien van vloertegels met een patroon, terwijl de eilandkeuken houten fronten en gemêleerde vloertegels heeft. Wilt u liever dat uw eilandkeuken witte fronten heeft? Of geeft u de voorkeur aan een hoekkeuken met vloertegels zonder patroon? Dat kan! Laat uw creativiteit de vrije loop en mix en match met kleuren, materialen en vormen. U stelt uw vtwonen keuken zelf samen en voorziet het geheel van een persoonlijke touch.

Apparatuur kiezen

Net als de vormen, kleuren en materialen kunt u ook deels zelf bepalen welke apparatuur u in uw vtwonen keuken wilt hebben. Wat betreft de koelkast met vriesvak hebt u de keuze uit de merken Siemens en Bauknecht. Hetzelfde geldt voor de inbouwvaatwasser. Het Lancellotti Maestro fornuis is speciaal uitgezocht bij de stijl van de keuken en zit bij de keuken inbegrepen. Dit geldt ook voor de onzichtbare inbouw afzuigkap waardoor de uitstraling van de keuken niet verstoord wordt.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?