Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Keukenapparatuur: voor elke keuken de juiste apparaten

We staan er niet altijd bij stil, maar keukenapparatuur heeft veel invloed op ons kookplezier. Wat dacht u van een afzuigkap die kookgeuren net niet goed genoeg afzuigt, een vaatwasser die te veel geluid produceert of een oven waarvan de functies lastig te begrijpen zijn: uw keuken valt of staat met de juiste keukenapparatuur. Bij Mandemakers Keukens bent u hiervoor aan het goede adres. Wij helpen u met het kiezen van de juiste keukenapparatuur om zo het maximale leef- en kookplezier uit uw nieuwe keuken te halen!

Innovatieve keukenapparatuur van topmerken

Het assortiment keukenapparatuur van Mandemakers kenmerkt zich door een breed scala aan kwalitatieve A-merken zoals ATAG, Miele, Siemens, AEG en Bauknecht. De merken onderscheiden zich door hun innovatieve karakter: steeds weer worden apparaten verbeterd om u te kunnen laten genieten van een snelle, efficiënte en gebruiksvriendelijke werking. Voor welk merk u ook kiest, u bent altijd verzekerd van de hoogste functionaliteiten, mooiste designs en bovendien jarenlang kookplezier. Zo haalt u gegarandeerd het maximale uit uw keuken.

Van afzuigkap tot vaatwasser en meer

Bij Mandemakers Keukens begint uw zoektocht met de vraag: wat heeft u nodig in uw nieuwe keuken? Naast de basis keukenapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron en vaatwasser zijn er nog talloze andere innovatieve apparaten waaruit u kunt kiezen. Wat dacht u van een stoomoven die de dagelijkse maaltijden nog gezonder kan klaarmaken. En heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht over een praktische en bovendien veilige kokend waterkraan of de innovatieve kookveldafzuiging van Bora? Samen zetten we uw wensen op een rijtje en kijken we op basis daarvan welke keukenapparatuur niet mag ontbreken in uw nieuwe keuken.

Kom naar de winkel

Bij Mandemakers Keukens heeft u de keuze uit de grootste collectie keukenapparatuur. Wilt u uw keuken van de juiste apparatuur voorzien? Kom dan langs in één van onze winkels waar u onze gehele collectie met eigen ogen kunt bekijken. Zo krijgt u een compleet beeld van alle mogelijkheden!

Keuken werkbladen

Keuken werkbladen

Bij Mandemakers Keukens vindt u werkbladen in alle soorten en maten. Gaat u voor een betonnen, granieten of houten werkblad? Bekijk al onze werkbladen.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."