Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Koffiezetapparatuur passend bij uw wensen

Koffiezetapparatuur varieert van een eenvoudig filterkoffieapparaat tot een luxe espressomachine. Met uw persoonlijke wensen kunt u altijd terecht bij Mandemakers Keukens dankzij een breed scala aan koffiezetapparatuur. U hebt hierbij keuze uit verschillende modellen en merken, diverse slimme technologieën, inbouw of losstaande apparatuur en meer. Lees verder en ontdek hoe u het juiste koffiezetapparaat kiest voor uw huishouden!

Verschillende soorten koffiezetapparatuur

Mandemakers Keukens biedt zowel losstaande als ingebouwde koffiezetapparatuur. Afhankelijk van uw keuken, wensen en budget zijn er diverse mogelijkheden. 

  • Volautomatische espressomachine: Wilt u snel een warme kop koffie of een pittige espresso klaar hebben in de ochtend? Een volautomatische espressomachine doet al het werk voor u. Eén druk op de knop en uw koffie is klaar in nog geen minuut. Bent u een liefhebber van een romige latte macchiato  of een smaakvolle cappuccino? Met een volautomaat met melkopschuimer bereidt u de lekkerste koffiesoorten. 
  • Koffiezetapparaat met pads of capsules: Heeft u een klein huishouden? Een koffiezetapparaat met koffiepads of capsules is ideaal wanneer u één of twee kopjes koffie wilt zetten. Een sterke espresso of een zachte cappuccino bereidt u door simpelweg het waterreservoir te vullen en een pad of capsule toe te voegen. 
  • Inbouw koffiezetapparatuur: Voor een strakke uitstraling kiest u voor een geïntegreerd apparaat naast bijvoorbeeld uw inbouw oven of magnetron. Merken als Siemens, Bosch en AEG bieden schitterende apparaten en inbouwmogelijkheden voor een gestroomlijnd geheel. De apparaten zijn voorzien van innovatieve technologieën, die koffie zetten makkelijker maken en koffie drinken lekkerder!
Gratis
Mandemakers Keukenboek
Inspiratie opdoen?

Hoe kiest u het juiste koffiezetapparaat?

Afhankelijk van de grootte van uw huishouden en de voorkeuren op koffiegebied kunt u de keuze voor het apparaat afstemmen. Ook uw keuken en uw budget spelen hierin een rol. Heeft u voldoende ruimte in de keuken voor inbouw, dan zult u geen spijt krijgen van een geïntegreerd koffiezetapparaat. Naar eigen wens kunt u kiezen voor allerlei technische snufjes, zoals het nauwkeurig bepalen van de sterkte en het langdurig warmhouden van de koffie.

Bestel ons gratis keukenboek

Wilt u meer weten over onze koffiezetapparatuur? Vraag dan geheel vrijblijvend ons nieuwe, extra dikke keukenboek aan. Hier leest u meer over de nieuwste trends op keukengebied, de ontwikkelingen in hét huis van keukens en ervaringsverhalen van onze klanten.