Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Een magnetron afgestemd op uw wensen

Een magnetron wordt vaker gebruikt dan gedacht. Denk maar eens aan het opwarmen van een bordje eten, het ontdooien van boterhammen of het verwarmen van een kopje soep: voor dit alles is een magnetron erg handig. Bij Mandemakers Keukens kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod. Lees verder en ontdek welk type het beste aansluit bij uw wensen!

Welk type magnetron past bij u?

De keuze voor een bepaalde magnetron is voor een groot deel afhankelijk van uw kookbehoeften. Bent u iemand die graag een warme maaltijd opwarmt, maar ook regelmatig gebruik maakt van de oven? Dan is een combi-magnetron of oven met verwarmingsfunctie aan te raden. Wilt u een magnetron die voorzien is van allerlei verschillende functies en heeft u voldoende ruimte in uw keuken? Kies dan voor twee aparte apparaten.

Inbouw of vrijstaand?

Wanneer u een nieuwe magnetron gaat kopen heeft u de keuze uit een inbouw en vrijstaand model. Bij voldoende ruimte raden we u aan om voor inbouw te kiezen. Hiermee gaat het apparaat namelijk geheel in de ruimte op en bevordert u de strakke uitstraling. Het voordeel van een vrijstaande variant is daarentegen dat deze makkelijk verplaatsbaar is en daarnaast eenvoudig vervangen kan worden.

Kom naar de winkel

Wilt u meer weten over de verschillende varianten in ons assortiment? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels en laat uzelf van deskundig advies voorzien.

Greeploze keukens

Greeploze keukens

Greeploze keukens zijn zeer geschikt wanneer u van de moderne keukenstijl houdt. Het ontbreken van keukengrepen zorgt voor een strak en ruimtelijk geheel dat rust uitstraalt.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

WAT KOST EEN KEUKEN?

  • Binnen 5 minuten weet u wat uw keuken kost!
  • Geef uw voorkeuren aan
  • Ontvang direct een prijsindicatie
  • Plan een afspraak in de winkel

Het granieten werkblad van deze moderne hoekkeuken in wit keuken budgetplanner met de klassiek getegelde spatrand. De extra brede schouw boven het vrijstaande rvs Boretti.

  • Geef uw voorkeuren aan
  • Ontvang direct een prijsindicatie
  • Plan een afspraak in de winkel
Parallel keukens

Parallel keukens

Een parallel keuken is de uitgebreide vorm van een rechte keuken. Parallel keukens bestaan namelijk zoals de naam al doet vermoeden uit twee losse keukenelementen die recht tegenover elkaar staan. 

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigingen

  • 10 vestigingen door heel Nederland