Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Amerikaanse koelkasten: een stijlvolle toevoeging aan uw keuken

Amerikaanse koelkasten zijn vaak een stuk ruimer dan reguliere modellen. Een groot voordeel is dan ook dat u erg veel kwijt kunt in een Amerikaanse koelkast. Heeft u een groot huishouden, dan is deze koelkast de ultieme uitkomst. Hiermee hebt u altijd voldoende etenswaren op voorraad en bent u minder tijd kwijt aan het doen van boodschappen. Bovendien zorgt het apparaat voor een zeer luxe uitstraling in uw keuken. Mandemakers Keukens vertelt u meer over Amerikaanse koelkasten.

Verschillende soorten Amerikaanse koelkasten

Het side-by-side model

De welbekende side-by-side koelkast heeft twee deuren naast elkaar met het vriesgedeelte aan de linkerkant en het koelgedeelte aan de rechterkant. Al uw verse etenswaren en diepvriesproducten heeft u voortaan direct bij de hand. 

Technische innovaties

Veel Amerikaanse koelkasten zijn voorzien van nieuwe technische snufjes en handige extra’s. Zo hebben sommige modellen een ijsblokjesmaker, een watertap voor gekoeld drinkwater of een ‘door-in-door’, oftewel een aparte deur in de koelkastdeur om je meest gebruikte levensmiddelen in op te bergen. Ook zijn er types met zelfs vier deuren of een combinatie van twee deuren met twee lades voor nog meer gebruiksgemak. 

Inbouw of losstaand

Amerikaanse koelkasten kunnen zowel los in de keuken worden geplaatst als volledig geïntegreerd in uw keukeninterieur. Een losstaand exemplaar is mobiel en makkelijk vervangbaar, terwijl een inbouwkoelkast juist zorgt voor een extra luxe en strakke uitstraling.

Een Amerikaanse koelkast die past bij uw keuken

Amerikaanse koelkasten zijn niet alleen erg praktisch, maar ook een ware eyecatcher in uw keuken. De koelkast is vaak uitgevoerd in een neutrale roestvrijstalen kleur, die met vrijwel ieder keukeninterieur mooi combineert. Gaat u liever voor een kleur die perfect past bij uw keukenstijl? Kleuren als hoogglans wit, mat zwart of retro rood staan schitterend in moderne en design keukens. Voor al uw persoonlijke wensen heeft Mandemakers Keukens een passende Amerikaanse koelkast.

Bestel ons gratis keukenboek

Wilt u meer weten over onze Amerikaanse koelkasten? Vraag dan geheel vrijblijvend ons nieuwe, extra dikke keukenboek aan. Hier leest u meer over de nieuwste trends op keukengebied, de ontwikkelingen in hét huis van keukens en ervaringsverhalen van onze klanten.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.